Cum a ajuns să arate Adda după ce a câștigat lupta cu kilogramele. Foto

Badea Violeta 21.09.2021, 14:33

Fanii au rămas uimiți când au văzut ce fotografie a publicat Adda în mediul online. Artista a reușit să slăbească nu mai puțin de 9 kilograme în 6 luni și arată mai bine ca niciodată. Iată ce imagine a postat cântăreața pe Instagram.

Cum arată Adda, după ce a slăbit 9 kilograme

Adda este mai fericită ca niciodată, după ce a reușit să câștige în lupta cu kilogramele în plus. Artista a ajung la greutatea ideală de doar 55,3 kilograme și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

Cântăreața a împărtășit bucuria cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat câteva imagini și sunt ușor de observat formele perfecte și trupul tras prin inel. Și dacă ai impresia că Adda a ținut vreo dietă minune, să știi că te înșeli.

Cântăreața a dezvăluit că s-a bazat pe o alimentație sănătoasă și a renunțat la produsele care îi plăceau, dar îi făcau rău. Vedeta a precizat că a eliminat complet alimentele care conțin: histamină, gluten și zahăr. În plus, Adda a subliniat că bea foarte multă apă.

„-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu”, a scris solista pe contul său de Instagram.

„NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA – am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul.

Tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a mai precizat ea la InstaStory.

Adda nu este adepta dietelor stricte

Adda este foarte activă în mediul online și își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Mai mult, cântăreața dă și unele sfaturi.

Vedeta le-a mărturisit urmăritorilor ei că nu este de acord cu dietele drastice, fiindcă acestea pot pune în pericol sănătatea. Solista le-a recomandat admiratorilor ei să se consulte cu medicul nutriționist. Cântăreața a precizat că doar un specialist este în măsură să aleagă alimentația potrivită pentru fiecare individ.

„Este foarte important ce mâncăm, dar și ce medicamente luăm, pentru că și ele au un efect pe temen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut niște analize de care nici nu auzisem. Nu vă luați după toate dietele minune”, a scris Adda pe Instagram.