Cum a ajuns să arate acum Ramona Olaru de la Neatza. Telespectatorii vor avea o surpriză

Ioana Bucur 25.02.2021, 22:57

Schimbare spectaculoasă de look. Cum a ajuns să arate acum Ramona Olaru de la Neatza. Frumoasa „vecină” de la matinalul Antena 1 este una dintre cele mai frumoase femei din shwobiz-ul românesc. N-a avut noroc în dragoste, însă nu și-a pierdut niciodată zâmbetul în fața aparatelor de filmat. Doar că, de mâine dimineață, fanii Neatza cu Răzvan și Dani vor avea parte de o surpriză uriașă, pentru că Ramona nu mai arată așa cum se obișnuiseră să o vadă. Ce este diferit?

Cum a ajuns să arate acum Ramona Olaru de la Neatza

Când a apărut prima oară la matinalul de la Antena 1, în ipostaza de candidată la postul de „vecină”, Ramona Olaru nu semăna deloc cu cea de astăzi: avea părul lung, negru și purta ochelari. Câțiva ani mai târziu, a reapărut, complet schimbată, iar de atunci fanii emisiunilor, fie că vorbim despre Prietenii de la 11 sau Neatza cu Răzvan și Dani, s-au obișnuit cu ea blondă, cu părul tuns până la umeri și coafat în bucle lejere. Se pare, însă, că frumoasa prezentatoare a simțit nevoia unei schimbări. Cum a ajuns să arate acum Ramona Olaru de la Neatza.

Doamnele și domnișoarele știu că în perioada de după o despărțire, nimic nu spune „capitol încheiat” mai bine decât o schimbare de look. Poate că a asta a simțit și Ramona, care a făcut joi o vizită la salonul de înfrumusețare. Vecina de la Neatza și-a ținut urmăritorii la curent cu fiecare etapă a procesului de transformare, iar rezultatul este spectaculos. Adio bucle, bun-venit păr drept și breton! Noua coafură i se potrivește de minune vedetei și parcă îi scoate și mai bine în evidență ochii de vulpiță.

„M-ai făcut cea mai demențială femeie din toate timpurile. Părul stă și prins și într-o parte, și pe mijloc și pe spate dacă vreau”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Mai mult decât încântată de noul look, Ramona s-a tot jucat cu părul în fața oglinzii, nu înainte de a-i mulțumi hairstylist-ului la care apelează de fiecare dată când este nevoie. Nu doar vedeta, ci și fanii au fost încântați de cum a ajuns să arate acum Ramona Olaru de la Neatza, asaltând-o cu mesaje.

„Mi-au explodat mesajele. Mulțumesc maxim că vă place și vouă că am luat această decizie ș i că mi-am făcut bretonel. Vă pup!”, le-a transmis Ramona tuturor celor care i-au scris.

Cum a ajuns să arate acum Ramona Olaru de la Neatza
Ramona Olaru

Ramona Olaru s-a trezit cu banii blocați

Ramona Olaru își ține fanii de pe Instagram la curent cu tot ce i se întâmplă, de la momentele frumoase, până la incidentele mai puțin plăcute. Blonda a povestit cum s-a trezit cu contul bancar blocat.

„Mi-au blocat contul zilele trecute, cred că de vreo patru sau cinci zile. Am încercat să sun la ei și m-au ținut câte 40-50 de minute în apel, în ideea că o să îmi răspundă cineva și o să vorbească cu mine. Nu mi-a răspuns nimeni și am zis hai să mă duc la o bancă. Am ajuns astăzi, în sfârșit, la o bancă. La coadă îi spun omului. Îmi zice că trebuia să fac programare. De unde știam eu să fac programare și la cine să fac programare, dacă nu mi-a răspuns nimeni la telefon să fac treaba asta. În fine, spun că nu-i nicio problemă, la ce număr să sun să fac programare.

Sun și îmi răspunde o duduie căreia îi spun că vreau și eu o programare în Pipera să îmi actualizeze și mie datele. Îi spun că deja sunt aici și zice E liber că eu stau de 20 de minute aici și n-a intrat nimeni la el și nici nu stă nimeni la coadă. Nu era nimeni în sucursală. A început să țipe la mine: păi l-ai întrebat tu dacă e liber și dacă poate să te primească?”, a povestit Ramona Olaru, pe InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI