Cum a ajuns să arate acum Ovidiu Komornyik. Transformarea este şocantă. Nu îl mai recunoşti

Ana Anitoiu 04.12.2021, 11:44
Cum a ajuns să arate acum Ovidiu Komornyik. Transformarea este şocantă. Nu îl mai recunoşti

Ovidiu Komornyik a trecut printr-o transformare şocantă. La vârsta de aproape 53 de ani, pe care o va împlini în curând, la 29 ianuarie, artistul cunoscut pentru melodii celebre, printre care se numără „Frumoasa mea”, interpretată de Marcel Pavel, și „Ești mireasa vieții mele” a ajuns aproape de nerecunoscut.

Cum a ajuns să arate Ovidiu Komornyik

Trecerea anilor și-a spus cuvântul pentru Ovidiu Komornyik. Interpreta Narcisa Suciu l-a vizitat recent și a publicat o fotografie în care apare alături de el. Artistul apare în imagine cu părul grizonat, dar cu un zâmbet larg.

„Voi vă întrebați vreodată ce fac oamenii pe care vă place să-i urmăriți la tv, atunci când nu-i vedem la tv? Eu, da! Sunt un spectator și un telespectator cu mult timp înainte de a fi la televizor. În fotografia de aici, alături de mine este Ovidiu Komornyik.

Poza a fost făcută aseară la studioul lui după o zi de muncă. (Munca lui, eu eram doar în vizită – I-am dus o carte cadou pentru mama lui).”, a scris Narcisa Suciu în dreptul fotografiei cu Ovidiu Komornyik.

Cum a ajuns sa arate acum Ovidiu Komornyik
Ovidiu Komornyik (stanga). Narcisa Suciu si Ovidiu Komornyik (dreapta)

Ovidiu Komornyik, probleme după izbucnirea pandemiei de coronavirus

După izbucnirea pandemiei de coronavirus, Ovidiu Komornyik s-a numărat printre artiștii cu probleme. Pe parcursul anului 2020 a reușit să susțină un singur concert, iar afacerea lui în domeniul HoReCa a fost la rândul ei afectată. Artistul are un hotel la Vama Veche.

„Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri. Ceea ce-mi doresc pentru acest an este să revenim cât mai repede la o anumită normalitate, fie ea şi pe jumătate din ce eram obişnuiţi a o numi în urmă cu doar doi ani!”, a spus Ovidiu Komornyik pentru impact.ro.

Nu l-au ajutat restricțiile ce au fost impuse și nici faptul că au crescut costurile necesare, deoarece a fost nevoit să cumpere diverse tipuri de dezinfectanți, în contextul pandemiei de coronavirus. Artistul a precizat că suma pierdută s-ar putea ridica la câteva zeci de mii de euro.

Marcel Pavel a dezvăluit că el și Ovidiu Komornyik au fost ca „siamezii” într-o perioadă a vieții lor și că își sunt datori reciproc, după lansarea piesei „Frumoasa mea” ce a avut un succes răsunător. Totuși, la un moment dat, prietenia lor a avut de suferit. Între cei doi celebri artiști a apărut un conflict ce ulterior s-a rezolvat. Vezi motivul conflictului dintre Marcel Pavel și Ovidiu Komornyik!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...