Cum a ajuns să arate acum cea mai frumoasă fetiță din lume. Are 19 ani și nu mai seamănă deloc

Iancu Andreea 03.06.2020, 14:37

Făcea furori în urmă cu câțiva ani, când a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume. Între timp, copila a crescut și are în prezent 19 ani. Tânăra și-a pierdut din inocența chipului, dar a rămas cu o frumusețe aparte. Totuși, adolescenta are cu ce se mândri încă din copilărie.

A devenit faimoasă la doar 4 ani

Thylane Blondeau este fiica fostului fotbalist francez Patrick Blondeau. Aceasta era micuță când a început să activeze ca fotomodel pentru designerul Jean Paul Gaultier. La vârsta de 7 ani deja era un model full time, participând la ședințe foto și la prezentări pe podium.

Astăzi, Thylane a trecut de vârsta majoratului, dar și-a păstrat frumusețea. Adolescenta și-a deschis o linie de haine pentru tineri. Cu această ocazie speră să reușească să se dezvolte în zona afacerilor.

Thylane Blondeau se bucura de succes încă de la o vârstă fragedă Foto - spynews.ro
Thylane Blondeau se bucura de succes încă de la o vârstă fragedă
Foto – spynews.ro

O nouă frumusețe, la o vârstă fragedă

Și pentru că se nasc constant copilași cu o frumusețe aparte, se pare că un nou chip îi ia locul lui Thylane Blondeau. Are doar cinci ani și s-a născut în Rusia, dar a reușit să cucerească internetul cu ochii de un albastru răpitor. Deși are o vârstă fragedă, micuța Anastasiya Knyazeva se bucură deja de un succes fulminant. Copila este fotomodel și are deja numeroase ședințe foto, apariții în reclame sau pe coperțile revistelor de modă.

Frumusțea angelică a Anastasiyei poate fi admirată zilnic pe rețelele de socializare, unde a strâns un număr impresionant de fani. Privirea cuceritoare, tenul curat și alb, părul șaten și frumusețea chipului o fac să pară o păpușă în carne și oase. Micuța este chiar poreclită Barbie pentru aspectul său fizic. Se pare că frumusețea copilei este moștenită de la mama sa, care îi este alături și o îndrumă la fiecare pas.

Se pare că micuța Anastasiya a reușit să o detroneze pe Kristina Pimenova, tot de origine rusă, devenind cel mai frumos copil din lume. Totuși, Kristina are succes în continuare, fiind imaginea unor branduri importante precum Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana și Armani.

Anastasyia a cucerit internetul cu frumusețea sa
Anastasyia a cucerit internetul cu frumusețea sa
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...