EXCLUSIV

Cum a ajuns Ovidiu Lipan Țăndărică la spital, din cauza marii sale iubiri din copilărie. „Am tras după joaca asta vreo trei luni”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 31.01.2022, 17:17
Cum a ajuns Ovidiu Lipan Țăndărică la spital, din cauza marii sale iubiri din copilărie. „Am tras după joaca asta vreo trei luni”. EXCLUSIV

Ovidiu Lipan Ţăndărică a împlinit, astăzi, 69 de ani, ocazie cu care ne-a mărturisit că la viața sa a primit multe cadouri frumoase, și că multe dintre aniversările sale au fost memorabile. Acesta se declară ferm convins că ursitoarele sale au avut mare grijă de el, iar rolul acestora e încă departe de a se fi încheiat.

Ovidiu Lipan Țăndărică se consideră un norocos

Ovidiu Lipan Ţăndărică, ajuns la 69 de ani, spune că nu regretă nimic din viața sa de până astăzi. Mai mult, plin de umor așa cum îl știm, Țăndărică se declară ferm convins că ursitoarele sale au avut mare grijă de el, iar rolul acestora e încă departe de a se fi încheiat.

„Cred că nu ar fi rău deloc pentru mine să le rog astăzi, chiar de ziua mea, să facă o incantație pentru mine. După cum, recunosc, ar trebui să le mulțumesc pentru viața frumoasă pe care am dus-o până astăzi”, a precizat el pentru impact.ro.

Ovidiu Lipan Țăndărică a povestit că la viața sa a primit multe cadouri frumoase, și că multe dintre zilele sale de naștere au fost memorabile. Cu toate acestea, el a preferat să ne povestească cea mai frumoasă zi din viața sa, una care s-a consumat pe când avea șapte ani.

„Eram amorezat de mama focului de o vecină de 14 ani. Nici nu mai știu cum o chema. Parcă Ileana? Sau Carmen? În fine. Ea avea 14 ani, iar eu doar șapte. Și într-o zi de primăvară am ieșit în fața blocului, în Iași, orașul meu natal, să ne jucăm. Era o hărmălaie, de nedescris. Iar vecina mea mi-a făcut semn să merg la ea. Am crezut că-mi fuge pământul de sub picioare. Dar m-am dus.

Pe scurt, mi-a zis ce avea de gând. Voia să se joace. Or, pe atunci, jocul cel mai întâlnit în lumea copiilor, era învârtitul. Cum jucării nu prea existau, învârtitul era de bază. Bineînțeles că am acceptat imediat, fără să mă gândesc niciun moment la consecințe”, a povestit Țăndărică pentru impact.ro.

La spital, cu mâna cusută și pusă-n ghips

Cert este că fiind mult mai mic, Țăndărică a amețit mult mai repede. Așa că atunci când copila, de două ori mai mare ca vârstă, i-a dat drumul din strânsoarea mâinilor, Țăndărică a simțit că zboară de bucurie. Numai că după perioada scurtă de zbor a urmat aterizarea. Una foarte supărătoare, fiindcă a ajuns aproape direct la spital.

„Nu știu în ce am aterizat nici până în ziua de astăzi. Un gard cu multe cioburi în jur? Un geam? Cert este că tot ce-mi amintesc e că am ajuns la spital, unde am avut destule de pătimit, fiindcă mâna a trebuit și cusută, și pusă în ghips. Am tras după joaca asta vreo trei luni. Însă, sincer, dacă e să mă întrebi astăzi dacă a meritat sau nu, aș spune că a meritat!”, a adăugat el cu mult umor în glas.

Cum a ajuns Ovidiu Lipan Țăndărică la spital, din cauza marii sale iubiri din copilărie. „Am tras după joaca asta vreo trei luni”
Ovidiu Lipan Țăndărică a rămas și la 69 de ani un bărbat cu mult lipici la sexul frumos

Îndrăgostit de scenă la 15 ani

Ovidiu Lipan Țăndărică s-a îndrăgostit de scenă încă de la 15 ani, devenind repede un nume ca baterist. Tocmai de aceea nu a suprins pe foarte mulți dintre cei care-l cunoșteau, atunci când a devenit component al Trupei Phoenix, una dintre cele mai îndrăgite la noi de pe vremea regimului comunist. Lipan Țăndărică și-a împărțit mai mereu viața între dragoste și muzică.

Iubita sa cea mai cunoscută rămâne până azi un alt nume mare al scenei românești, Corina Chiriac. Povestea lor de dragoste a durat timp de patru ani, până la plecarea lui Ovidiu Lipan Țăndărică în America, mult înainte de 1989. Peste ani, Lipan Țăndărică spune că a fost totuși norocos în viață, fiindcă „a dat peste femei care învățaseră multă carte, fiindcă iubirea nu ține totuși loc pentru orice”. Mai târziu a învățat și că e musai să se împace cu el însuși:

„Există o iubire mult mai profundă, decât cea de a iubi o femeie în întregul ei. Azi cred că am devenit foarte stabil, fiindcă încerc să mă echilibrez în fiecare zi. Uneori mintea îți poate juca și feste și dacă te lași purtat de dorințele ei ajungi pe drumuri nebănuite. Iată de ce e foarte important să ai și momentele tale intime cu tine însuți, să nu te plictisești tu cu tine”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe