Motivul pentru care Nadine merge să curețe morcovi și cartofi la cantină în Franța. Gestul făcut de artistă

Stan Filon 30.10.2022, 18:47
Motivul pentru care Nadine merge să curețe morcovi și cartofi la cantină în Franța. Gestul făcut de artistă

Nadine a ajuns să curețe cartofi și morcovi, în Franța! Vedeta din România a plecat cu gânduri mari peste hotare, imediat după ce a promovat Bacalaureatul, la vârsta de 44 de ani. Cântăreața a dat dovadă de faptul că vârsta este doar o cifră, așa că și-a schimbat total viața. A plecat la studii, împreună cu fiul său și începe să se adapteze din ce în ce mai bine, după cum a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Cum a ajuns Nadine să curețe morcovi și cartofi la cantină în Franța

Nadine este de 15 luni în Franța și se simte foarte bine. Vedeta a lăsat totul în urmă și a plecat să-și clădească o carieră. O însoțește fiul său, Noah, iar lucrurile încep să se schimbe în bine. Vedeta a recunoscut că a avut un start mai greoi la facultate, dar acum totul merge bine. Este însă foarte ocupată și nici nu are timp să i se facă dor de România.

„Dor? Nu există așa ceva când am proiectele mele. Am învățat să-mi prioritizez problemele și ca atare nici nu mă gândesc la așa ceva. Acum gândul îmi stă doar la școală. În vară au venit la noi câțiva prieteni foarte buni din România și am depănat multe amintiri comune. Au venit cu cățel și cu purcel, cum se spune. Dar după ce au plecat m-am întors la viața de zi cu zi. Și ăsta a fost tot dorul!”, a declarat Nadine Emilie Voindrouh pentru playtech.ro.

Cum a ajuns Nadine sa curete morcovi si cartofi la cantina in Franta
Cum a ajuns Nadine sa curete morcovi si cartofi la cantina in Franta

„Am tras tare anul acesta”

Nadine urmează cursurile unei facultăți din Statele Unite ale Americii, iar lecțiile se țin online. În plus, s-a mai înscris la un curs de economie, la o facultate din Londra!

„Am tras tare anul acesta și am făcut două semestre de psihologie fără vacanță de vară. De ce? Fiindca m-am înscris și la un curs de economie, organizat de o altă facultate, una de la Londra, față de cea din America, unde urmez online cursurile de psihologie. Abia din ianuarie revin la psihologie, căci până atunci mă specializez în economie, pe vremurile astea”, se amuză ea de situația creată.

Mai mult decât atât, Nadine se gândește să facă chiar și un masterat, unul bazat tot pe specializarea aleasă de ea, respectiv psihologia.

„Mă înțeleg foarte bine cu decanul facultății americane. Abia după ce am purtat câteva discuții cu el am înțeles și eu, și el, de ce în primele săptămâni, ba chiar luni de facultate, am avut un start greoi. Nu doar că acum am înțeles pe deplin sistemul și faptul că-mi pot alege singură materiile de studiu, lucru de neimaginat pentru mine până acum ceva timp, dar și parcursul viitor. Iar asta ar putea implica și doctoratul. Cu câteva condiții! Să fiu acceptată, iar eu să învăt să lucrez în echipă. Recunosc că nu prea știu să fac asta, poate și fiindcă atunci când ajungi la o anumită vârstă nu-ți prea mai arde să te lași dus într-o direcție sau alta!”, mai spune Nadine.

„Mergem și dăm o mână de ajutor”

Nadine spune că a început să se împace din ce în ce mai bine cu localnicii, dar și cu mentalitățile locului, chiar dacă a recunoscut că limba franceză nu se lipește deloc de ea. În plus, face și voluntariat, împreună cu fiul său. Dă o mână de ajutor la o cantină din oraș.

„Urmez și eu, și fiul meu, Noah, cursuri de limbă franceză. Ca un făcut, franceza nu se lipește de mine, aproape orice aș face. Și nu știu de ce se întâmplă asta! Facem, eu și copilul meu, și muncă de voluntariat. Săptămânal, în ziua aleasă de noi, mergem și dăm o mână de ajutor la o cantină pentru adolescenți defavorizați. Curățăm cartofi, morcovi, debarasăm mese, orice ni se cere!”.

Se pare că Nadine a vrut, totuși, să aibă un gust din România, așa că și-a plantat trei tufe de leușean. Spre surprinderea ei, toate tufele au prins, iar acum are leuștean de cea mai bună calitate, atunci când face ciorbă.

„Am plantat vara asta, la noi în grădină, ca un moft, niște leuștean. Am zis să avem ceva românesc. Am pus trei tufe și toate trei mi s-au prins, spre bucuria mea. Acum de fiecare data când fac ciorbă am de unde lua un leuștean de cea mai bună calitate!”, se amuză Nadine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...