Cum a ajuns Mihai Morar să se însoare cu Gabriela. Relația a pornit de la glumele colegilor

Andra Daoud 26.04.2022, 19:30

Mihai Morar și Gabriela sunt căsătoriți de mai bine de 15 ani și au împreună trei fetițe. Cei doi formează un cuplu foarte discret, dar din când în când, dau din casă. Omul de radio a povestit, la un moment dat, cum a ajuns să se căsătorească cu cea care i-a dăruit trei copii de-a lungul timpului. Totul a pornit de la glumele colegilor de radio și nu a fost el cel care a făcut primul pas!

Cum au ajuns Mihai Morar și Gabriela să formeze un cuplu

Pe Mihai Morar îl știe toată lumea, grație emisiunilor de la radio și de la TV. În ultimii ani a renunțat la aparițiile zilnice „pe sticlă” și s-a dedicat doar emisiei matinale de la radio și podcastului de pe YouTube, precum și unor proiecte personale.

Soția lui, Gabriela, este însă o prezență foarte discretă și rar apare în public. Cei doi au o poveste de dragoste care durează de mai bine de 15 ani, timp în care s-au născut cele trei fetițe ale lor: gemenele Mara și Cezara și Roua.

Mihai Morar a povestit, la un moment dat, cum și-a cunoscut soția și cum au ajuns să se căsătorească. Surprinzător sau nu, Gabriela a fost cea care a făcut primul pas și l-a invitat la mare într-o vară, după ce el își ratase concediul. Mihai a refuzat, pentru că își făcuse planuri să plece la părinți, la Baia Mare, dar mai târziu și-a dat seama că nu ar fi trebuit să refuze invitația.

Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți.”, povestea omul de radio într-un interviu pentru Viva!, în urmă cu câțiva ani.

Cum a ajuns Mihai Morar să se însoare cu Gabriela. Relația a pornit de la glumele colegilor
Mihai Morar și soția lui, Gabriela

„A fost o complicitate cu colegii mei de atunci”

Mihai Morar a mai povestit că a cerut-o în căsătorie pe cea care îi este parteneră chiar de ziua ei de naștere, iar colegii de la radio de atunci au fost complici la întreaga poveste. De fapt, totul a pornit de la glumele lor.

Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună, așa a început relația noastră. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul.”, a mai spus omul de radio, în cadrul aceluiași interviu.

În toamna anului 2006 Mihai și Gabriela și-au unit destinele, iar în 2008 au venit pe lume gemenele lor, Mara și Cezara. 11 ani mai târziu, cei doi au devenit părinți din nou, iar Roua este mezina familiei. Mihai Morar nu a făcut un secret din faptul că își mai dorește copii.

Urmăriți Impact.ro și pe