Cum a ajuns Meme Stoica la mănăstire. Motivul pentru care Gigi Becali i-a spus să apuce calea credinței

Andrei Cezar 21.07.2020, 20:55

Detalii neștiute despre viața lui Mihai Stoica au ieșit la iveală. În ultimul an, directorul tehnic al FCSB a trecut printr-o adevărată dramă familială. Meme a luat drumul credinței și a mers la mănăstiri să se roage pentru fiica lui. El a promis în fața lui Dumnezeu că se va schimba radical dacă Teodora se vindică.

Cum a ajuns Meme Stoica la mănăstire. Motivul pentru care Gigi Becali i-a spus să apuce calea credinței

În urmă cu mai bine de un an de zile, Meme Stoica decidea să părăsească echipa roș-albastră pentru o perioadă de timp nedeterminată. Plecarea sa de la FCSB a fost anunțată chiar de Gigi Becali, iar multă lume a fost convinsă atunci că cel care l-a dat afară a fost patronul său.

Latifundiarul din Pipera nega la acea vreme acuzațiile:

“Meme e prietenul meu, dar a plecat. Are nevoie de o perioadă de liniște că are nu știu ce probleme. Nu va mai sta pe bancă. Nu se schimbă cu nimic prietenia noastră. Este un moment greu pentru el. Nu o să vină nimeni pe poziția lui, am să îi demonstrez că sunt prietenul lui adevărat. Eu i-am zis că prietenii nu își dau demisia, ei se apără”

După luni bune în care a stat departe de fotbal, Mihai Stoica a revenit la echipa sa de suflet. Însă este total schimbat. În rarele sale apariții televizate, Meme nu mai este atât de efervescent și virulent cu adversarii săi din campionat.

Cum a ajuns Meme Stoica la mănăstire. Motivul pentru care Gigi Becali i-a spus să apuce calea credinței
Cum a ajuns Meme Stoica la mănăstire. Motivul pentru care Gigi Becali i-a spus să apuce calea credinței

Adevăratul motiv pentru care Mihai Stoica a plecat de la FCSB

Adevăratul motiv pentru care plecase de la FCSB a fost acela că trebuia să aibă grijă de fiica lui, grav bolnavă. A mers cu ea la cei mai buni medici, i-a fost alături clipă de clipă, a încurajat-o și a sperat că tânăra de 25 de ani nu va pierde lupta cu viața. În toată această perioadă au fost momente în care directorul tehnic al roș-albaștrilor s-a simțit descumpănit total, dar a reușit să treacă peste ele cu gândul că fata lui se va face bine.

Un aport considerabil de susținere morală a venit și din partea patronului său, care l-a sfătuit să ia calea credinței. Gigi Becali i-a recomandat să meargă și să se roage la mai multe mănăstiri și să creadă că Dumnezeu va face o minune și îi va salva copilul. Iar minunea s-a întâmplat. Teodora a început să se simtă din ce în ce mai bine, iar tatăl ei este un om total schimbat față de anii trecuți.

“A mers la mănăstiri și i-a promis lui Dumnezeu că dacă Teodora scapă, el nu va mai jigni pe nimeni, nu se va mai certa cu nimeni, își va domoli caracterul și va învăța să fie mai răbdător. Meme este alt om acum. Își cunoaște prioritățile în viață. Iubește fotbalul, dar viața lui o reprezință familia. Ca de obicei, Becali s-a purtat ca un frate. I-a fost alături cu orice, l-a ajutat să treacă peste această perioadă”, ne-au declarat surse din lumea fotbalului.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe