Cum a ajuns Gina Pistol prezentatoare la Asia Express. ”Eu voiam să fiu concurentă”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 22.10.2021, 16:25
Cum a ajuns Gina Pistol prezentatoare la Asia Express. ”Eu voiam să fiu concurentă”

Gina Pistol este extrem de îndrăgită de fanii emisiunii Asia Express, după ce iubita lui Smiley a devenit un simbol al show-ului de la Antena 1. Deși pare că rolul de moderator al producției este unul care îi vine mănușă, în realitate Gina a aplicat inițial pentru a fi concurentă în cadrul primelor ediții ale emisiunii. Vedeta a povestit recent cum a ajuns să devină prezentatoarea-etalon la Asia Express, în ciuda faptului că Gina Pistol nu plănuise acest rol.

Cum a devenit Gina Pistol prezentatoare la Asia Express

Mămica Gina Pistol și-a dorit să fie concurentă la Asia Express, în primul sezon, care însă a devenit rampa sa de lansare ca prezentatoare a show-ului. Din păcate, după primele trei sezoane, vedeta a fost nevoită să se retragă pentru a deveni mămică, iar Irina Fodor a înlocuit-o. Iubita lui Smiley a recunoscut de curând că și-a dorit inițial să devină concurentă în cadrul emisiunii și să intre în competiția pentru marele premiu.

Deși urmărise formate din alte state, acolo unde emisiunea se desfășurase deja, prezentatoarea Chefi la Cuțite visa să se regăsească printre concurenți. Însă principala problemă a vedetei a reprezentat-o cealaltă jumătate a echipei. Deși Gina își dorea cu ardoare să participe la Asia Express, nu se putea gândi la o altă persoană cu care să înfrunte competiția.

Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: Cu cine fac eu echipă? Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața… Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert, a spus iubita lui Smiley, potrivit a1.ro.

Cum a ajuns Gina Pistol prezentatoare la Asia Express
Gina Pistol la Asia Express

Cum arăta viața prezentatoarei în timpul filmărilor

Gina a recunoscut că a luat cu multă ușurință proba pentru postul de prezentatoare la Asia Express, fiind extrem de relaxată. Deși inițial visase să intre în focurile competiției, ulterior, vedeta a recunoscut că apreciază faptul că a rămas totuși prezentatoare.

Am dat câteva probe ca prezentatoare tv. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu așa. Acum uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare, a mai dezvăluit Gina Pistol.

Pe de altă parte, nici postura de prezentatoare nu a fost una ușoară, fiind adesea nevoită să se trezească mai devreme decât concurenții pentru a ajunge în locația unde urmau să aibă loc filmările. Iubita lui Smiley recunoaște că lucrurile sunt extrem de dificile pentru a putea crea show-ul incredibil, îndrăgit de telespectatori.

Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!, a spus Gina Pistol, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...