Cum a ajuns Florin Salam să poarte ceasul lui Liviu Dragnea. S-a aflat ce s-a întâmplat între cei doi

Stan Filon 15.08.2022, 09:59
Cum a ajuns Florin Salam să poarte ceasul lui Liviu Dragnea. S-a aflat ce s-a întâmplat între cei doi

Wow, cum a ajuns Florin Salam să poarte ceasul lui Liviu Dragnea! Totul a fost dezvăluit de mâna dreaptă a fostului lider PSD, Codrin Ștefănescu, care a povestit totul pe o pagină socială, în contextul în care s-a scris despre celebrul manelist că ar fi decedat. Din fericire, s-a dovedit că știrea a fost una falsă, iar decesul a fost infirmat chiar de către Florin Salam, care s-a văzut nevoit să posteze un clip cu care să-și liniștească rudele, verii, mătușile din alte orașe, fanii și să le spună că este bine sănătos.

Cum a ajuns Florin Salam să poarte ceasul lui Liviu Dragnea

O veste tristă a înlăcrimat sâmbătă seara întreaga țară, după ce site-ul unei televiziuni serioase din România a anunțat că Florin Salam a decedat. Aproape toată presa a preluat știrea respectivă, iar în scurt timp întreaga țara avea să afle vestea devastatoare. Ei bine, aceasta a fost infirmată de rudele lui Florin Salam, ca mai apoi chiar manelistul să-și liniștească fanii.

În acest context, Codrin Ștefănescu și-a amintit de o poveste cu Liviu Dragnea și Florin Salam. Cei doi nu se învârt în aceleași cercuri, însă foarte mulți politicieni din România sunt melomani, chiar dacă nu recunosc pe față acest lucru. Se pare că este și cazul lui Liviu Dragnea, care l-a „tocmit” pe Florin Salam pentru nunta fiului său.

Cum a ajuns Florin Salam sa poarte ceasul lui Liviu Dragnea
Cum a ajuns Florin Salam sa poarte ceasul lui Liviu Dragnea

Florin Salam a cântat pentru Liviu Dragnea

„Eu îmi doresc să fie sănătos și să cânte încă un secol. E un artist super talentat și un om bun la suflet. Mi-a cântat cu patimă, din inimă, la multe petreceri și multe chefuri. M-a bucurat cu vocea, timbrul și ritmul lui absolut unic. Inconfundabil. Talent nativ. Am să vă spun o întâmplare, ca să înțelegeți ce înseamnă bunul simț pentru un artist valoros: la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ne-a cântat până dimineață, deși nu era obligat prin contract. Liviu, prins de o melodie pe care ne-o dedicase nouă in mod explicit, de pasiunea cu care o interpreta, de versurile cu mesaj pentru noi, i-a oferit in dar ceasul său de la mână.

Florin Salam s-a fâstâcit, m-a întrebat din ochi ce să facă, i-am dat de înțeles să accepte darul. Dar Florin a insistat să-l înapoieze. I-a spus lui Liviu că gestul său l-a onorat, dar nu poate să accepte. Că reacția noastră, emoția noastră pentru modul in care a interpretat piesa, e mai mult decât un cadou pentru el. Liviu Dragnea l-a luat de după umăr și i-a spus: Florin, ți l-am dat din suflet, sunt impresionat, poartă ceasul meu! Să-ți aducă aminte că intr-o noapte importantă pentru mine, talentul tău, vocea ta, m-au emoționat sincer”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...