Cum a ajuns, de fapt, Wilmark în România. „Vinovat” este poetul Marin Sorescu

Stan Filon 28.03.2023, 11:40
Cum a ajuns, de fapt, Wilmark în România. „Vinovat” este poetul Marin Sorescu

De-abia acum s-a aflat cum a ajuns, de fapt, Wilmark în România! Celebrul profesor de salsa, care este cunoscut în showbizz-ul din România de ani de zile, a acordat recent un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri în care a spus cum a ajuns în țara noastră, dar a vorbit și despre afacerile și pasiunile sale.

Cum a ajuns, de fapt, Wilmark în România

Wilmark este un nume foarte cunoscut în România. Columbianul Wilmark Rizzo Hernandez a ajuns la vârsta de 55 de ani, chiar dacă nu pare. Celebrul profesor de salsa, fost jurat la „Dansez pentru tine” (PRO TV), a acordat recent un interviu în care a vorbit despre afacerile sale, despre familie, dar a mărturisit și cum a ajuns în România.

„Vinovat” pentru faptul că Wilmark a ajuns în România se face celebrul poet Marin Sorescu, bun prieten cu tatăl dansatorului. În urma discuțiilor avute de tatăl lui Wilmark cu poetul, acesta a decis că cel mai bine pentru viitorul fiului său a fi să studieze ingineria în România. Așa a devenit Wilmark inginer în țara noastră, însă nu a fost niciodată atras de această meserie, chiar dacă este una bănoasă.

Cum a ajuns, de fapt, Wilmark in Romania
Cum a ajuns, de fapt, Wilmark in Romania

Inginer la bază

„N-am profesat nici măcar un an. Dar, am făcut ingineria, la cererea tatălui, care în urma unei discuții cu bunul său prieten, Marin Sorescu, celebrul poet, a decis că trebuie să fac ingineria în România. Eu mă gândeam la cibernetică, dar tata fost categoric. Așa am ajuns să devin inginer de gaze și petrol, la bază. În cele din urmă, m-am ales cu salsa!”, a declarat Wilmark Rizzo Hernandez pentru Playtech Știri.

Wilmark trăiește de ani buni în România, însă de câte ori are ocazia se întoarce în Columbia, pentru a-și vizita rudele. Acestea nu i-au reproșat niciodată faptul că a ales România, în detrimentul țării sale natale.

„Chiar recent m-am întors din Columbia, unde am stat două săptămâni. Ori de câte ori pot mai dau o fugă pe-acasă. Casa mea e aici, la București, aici am familia, copiii. Am ales româncele!”, a mai spus celebrul dansator.

A luat o pauză în imobiliare

Dar cum îi merge în afaceri? Ei bine, Wilmark a recunoscut că nu este un moment proprice pentru imobiliare, așa că a ales să nu mai acorde foarte mult timp și bani acestui domeniu.

„Am luat o pauză în imobiliare. Cu situația asta, actuală, și a prețurilor, și a războiului de la granițele țării, nu e deloc ușor. Dar, am învățat să nu ținem ouăle în același coș”, susține Wilmark, exclusiv pentru Playtech Știri.

Wilmark este căsătorit și are doi băieți. Pe Lukas, în vârstă de 14 ani, și pe, mezinul Joakin, în vârstă de 10 ani. Celebrul profesor de salsa a recunoscut însă că fiul său cel mare este pasionat mai mult de street dance, pe când cel mic pare puțin mai îngăduitor cu dansul predat de tatăl său. Wilmark, în schimb, este la fel de pasionat de salsa, ca în prima zi.

„Dansul e ceva pe care nu-l voi putea privi niciodată ca pe o afacere. Avem mulți fani și asta mă bucură. Cred că există circa 10.000 de oameni activi pe rețelele noastre sociale și asta ne ajută. Inclusiv să facem acel festival de salsa, în fiecare vară, România Salsa Week, pe cât posibil”, mai indică el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...