Cum a ajuns, de fapt, Vica Blochina să aibă contract cu Pro TV. „Condițiile sunt extrem de stricte”

Beatrice Dumitru 05.02.2023, 08:55
Cum a ajuns, de fapt, Vica Blochina să aibă contract cu Pro TV. „Condițiile sunt extrem de stricte”

Vica Blochina a participat la „Survivor România 2023”, cel mai dificil show TV din România, și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Obișnuită cu o viață de lux, fosta balerină a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană, în ciuda condițiilor foarte grele. Apropiaţii acesteia au dezvăluit motivele pentru care aceasta a ajuns să aibă contract cu Pro Tv și să participe la show.

Motivul pentru care Vica Blochina a participat la „Survivor România 2023”

Vica Blochina (47 ani) a fost eliminată de la „Survivor România 2023”, pe 2 februarie, în urma voturilor publicului. Faimoasa a rezistat patru săptămâni în jungla dominicană spre surprinderea multor fanii ai emisiunii care nu i-au dat prea multe şanse de reuşită, în condițiile în care show-ul de aventură testează limitele concurenților.

Vica Blochina a explicat că a vrut să demonstreze turor că este o persoană puternică și poate face față condițiilor grele din jungla dominicană, deși acasă duce o viață de lux la care mulți nici nu visează. Dar apropiații fostei balerine au dezvăluit cum a ajuns, de fapt, lituanianca să aibă contract cu Pro Tv și să accepte să participe la „Survivor România 2023”.

Cum a ajuns, de fapt, Vica Blochina să aibă contract cu Pro TV. „Condițiile sunt extrem de stricte”
Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România 2023.

 

O cunosc foarte bine pe Vica și am văzut că îi era foarte greu. Condițiile de acolo sunt extrem de stricte, iar ea este învățată cu un confort anume, care este total la polul opus. Ce a trăit ea o lună acolo este de nedescris. M-am uitat seară de seară la emisiune, o cunosc foarte bine și vedeam în privirea ei neliniștea și starea de preocupare față de ceea ce a lăsat acasă. Este mult prea puternică și masca totul frumos, dar noi cei care o cunoaștem vedeam ce se întâmplă. Vica a participat ca să demonstreze că nu este persoana despre care se spune, este o învingătoare, chiar dacă a ieșit din cursă”, a spus designerul Florin Burescu, cel care se ocupă de activitatea conturilor de socializare Instagram și Facebook ale blondinei, pentru Click!

Câți bani a câștigat Vica Blochina la „Survivor România 2023”

Vica Blochina a rezistat patru săptămâni în cadrul competiției și a plecat acasă cu o sumă considerabilă de bani, aceasta fiind printre cele mai bine plătite vedete din emisune. Pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, Faimoșii și-au negociat salariul. Deși a rezistat numai o lună, Vica Blochina ar fi încasat suma de 3000 de euro pentru fiecare săptămână, adică 12.000 de euro în total.

Dar pentru a câștiga această sumă de bani, Vica Blochina a spus că a făcut un mare sacrificiu. Ea a mărturisit cu lacrimi în ochi că fiul său și al lui Victor Pițurcă, Edan, nu mai vorbește cu ea după ce a decis să participe la Survivor România 2023. „O să-i demonstrez că mama lui este cea mai bună”, spunea fosta balerină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...