Cum a ajuns Cristian Țânțăreanu proprietar de casă în Corbeanca. ”Ne-am îmbătat rău!”

Diana Radu 26.07.2020, 09:39
Cum a ajuns Cristian Țânțăreanu proprietar de casă în Corbeanca. ”Ne-am îmbătat rău!”

Omul de afaceri, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit în cadrul celui mai recent interviu acordat cum a făcut avere și cum a ajuns să dețină o casă în Corbeanca. Se pare că afaceristul a plecat de jos, iar prin muncă dar și un strop de noroc a reușit să ajungă cine este astăzi.

Cristian Țânțăreanu, despre cum a ajuns să dețina casa din Corbeanca: „Cred că am avut noroc”

Invitat în emsiunea La cină de la Digi 24, Cristian Țânțăreanu a povestit că a început prin a cultiva roșii și prin a crește animale, pe terenul pe care a construit ulterior sute de case. Cât despre cum a obținut terenul din Corbeanca, acesta a dezvăluit că intrat în posesia unui video vechi pe care l-a vândut, iar cu banii și-a cumpărat 1000 de metri de teren cu livadă și o casă.

„Tot ce am făcut e atipic și cred că am avut noroc, că nu pot să spun că e intuiție, că nu m-am gândit. Cum am ajuns în Corbeanca? Cumnatul meu are un frate în Elveția. S-a dus la el în ianuarie ‘90 și acesta i-a spus: am un video vechi, mi-am luat unul nou – Îl vrei tu sau îl arunc? Cine avea la noi video în 1990?! L-a vândut și cu banii ăia a cumpărat în Corbeanca 1000 de metri de teren cu livadă și o casă de chirpici, o bojdeucă”, a declarat Țânțăreanu la Digi24.

cristian tantareanu, proprietar, vila, corbeanca
Cristian Țânțăreanu, despre cum a ajuns să dețina casa din Corbeanca: „Cred că am avut noroc”

Omul de afaceri își mai aduce aminte că la o beție cu prietenii s-a hotărât să cumpere terenul, pe care și-a construit casa de la Corbeanca care e cunoscută de toată lumea.

„Ne-am îmbătat rău, eram mulți prieteni, vreo 20. Și unul dintre ei zice – mâine, caut pe aici teren. Vrei să-ți iau și ție? Ia-mi! Am luat un teren de vreo 500 de metri care, cu timpul a ajuns la 12.000 metri. Acolo mi-am făcut casa care e cunoscută de toată lumea, cu toate emisiunile de televiziune… și m-am mutat acolo… Prietenul meu, veterinarul care mă ajuta și pe mine să cresc o rață, o găină, in glumă, pentru decor… zice: uite, vor să vândă. Cât e, domnule? 1000 de dolari hectarul! 10 cenți pe metru pătrat. (…) Aveam un metru cub de bani jos, stăteau la coadă, cu notarul în curte făceam actele”, a mai spus Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu a fost de-a lungul anilor în atenția publicului, fiind considerat unul dintre cei mai excentrici milionari din România. În anul 2017, averea omului de afaceri era estimată undeva la 40-50 de milioane de dolari. Cât despre pensia pe care o încasează, acesta a dezvăluit că primește lunar de la stat „14 milioane de lei vechi”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI