VIDEO EXCLUSIV

Cum a ajuns Andreea Marin să participe la Miss România. „Pentru mine nu era ceva care să mă propulseze în viață”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 25.01.2023, 14:48

Andreea Marin se numără printre figurile emblematice de pe micul ecran, care se bucură de popularitate și apreciere la fiecare apariție. Fosta prezentatoare TV nu a mizat niciodată pe aspectul fizic, ci pe inteligența și spontaneitatea cu care s-a remarcat încă de la începuturile ei în televiziune. Vedeta a mărturisit, pentru Impact.ro, că la 19 ani s-a înscris la concursul Miss România la insistențele prietenilor și că nu a privit evenimentul în sine ca pe o ocazie de a deveni cunoscută.

De ce s-a înscris Andreea Marin la concursul Miss România în 1994

Andreea Marin a urmat profilul real la liceu și a continuat cu Informatica la facultate, demonstrând că are o minte brici.

Având o formă fizică de invidiat și un chip armonios, tânăra de la acea vreme a ajuns în lumina reflectoarelor, la un concurs de frumusețe, la îndemnul prietenilor. S-a descurcat excelent pe podium, a zâmbit, dar nu s-a simțit în largul ei într-o astfel de postură. Drept dovadă că nu a atras-o deloc să urmeze o carieră în modelling, desi avea înălțimea potrivită.

„Nu știu, vârsta, cred, vreo 19 ani aveam și prietenii din jur care mă tot împingeau de la spate. A fost o experiență. Pentru mine nu era ceva care să mă propulseze în viață. Cred în ce am aici (n.r. cap) mai degrabă!”, a spus, pentru Impact.ro, Andreea Marin ce a determinat-o să se înscrie la concursul de Miss România în 1994.

Și nu a fost singura vedetă, care a defilat pe podium la acel eveniment. Simona Pătruleasa și Roberta Anastase și-au încercat norocul, ultima fiind și câștigătorea titlului de Miss România în urmă cu aproape 30 de ani. Roberta Anastase s-a axat pe politică, iar Simona Pătruleasa, ca și Andreea Marin a ales televiziunea.

De-a lungul carierei sale, vedeta a prezentat numeroase evenimente, iar în altele a avut și un rol special. „Da, am mai urcat ocazional pe podium, cu plăcere, pentru oameni frumoși și talentați”, a adăugat ea, știut fiind faptul că alege cu multă atenție evenimentele la care participă.

Andreea Marin: „Dacă nu ești om cu adevărat, nu ai nicio șansă, orice haină ai purta!”

Fosta prezentatoare TV a colaborat de-a lungul timpului, cu designeri care i-au creat special outfiturile pentru aparițiile pe micul ecran sau la diverse ceremonii.

„Am început istoria Surprizelor (n.r emisiunea pe care a prezentat-o la TVR din 1999 până în 2007 ) cu o creatoarea de asemenea cunoscută: Doina Levintza. Nu pun foarte mare preț pe lucrurile astea, pe etichete, pun însă preț pe felul în care te face să te simți o haină atunci când o așezi pe tine, indiferent că are un nume cunoscut sau nu.

În ceea ce privește rochiile create de casa Ellis îți spun cinstit – aceasta este una dintre ele – te fac să te simți femeie în adevăratul sens al cuvântului și asta e tot ce contează”, ne-a spus ea.

Andreea Marin la concursul de Miss
Andreea Marin la concursul de Miss

Citește și: A primit sau nu Andreea Marin inelul de logodnă de la Adrian Brâncoveanu? „Trăiesc cel mai frumos moment al vieții mele”

Andreea Marin a fost întotdeauna atentă până la cele mai mici detalii legate de aparițiile sale în public. Dressingul vedetei conține atât piese vintage, de suflet, rămase de la mama ei, cât și vestimentații în trend, potrivite pentru gusturile ei.

„Prefer albul și negrul, așa cum port și acum, prefer simplitatea, detaliile care pot fi puțin deosebite, scoțând din comun o croială clasică de pildă, altfel nu cred că haina face pe om, cred că haina îl ajută pe om. Dacă nu ești om cu adevărat, nu ai nicio șansă, orice haină ai purta!”, a spus, pentru Impact.ro, Andreea Marin.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe