Cum a ajuns Andreea Marin să împingă maşina într-o intersecţie mare din Bucureşti. „Moldoveancă la volan”

Iancu Andreea 22.09.2021, 08:07
Cum a ajuns Andreea Marin să împingă maşina într-o intersecţie mare din Bucureşti. „Moldoveancă la volan”

Despre viața Andreei Marin s-ar putea scrie cu ușurință o carte. Frumoasa prezentatoare a trecut printr-o mulțime de experiențe de-a lungul celor 46 de ani, de la momente care îi aduc tristețe în suflet, precum cel în care și-a pierdut în mod tragic mama, la altele ce o încarcă cu energie bună. Recent, căutând în cutia cu amintiri, Andreea Marin a rememorat un moment în care a ajuns să împingă mașina într-o intersecție din București. Vedeta era pe atunci o tânără de 20 de ani, proaspăt ajunsă în Capitală, care avea de furcă pe șosele cu un autoturism nu tocmai prietenos.

Andreea Marin a ajuns să împingă mașina într-o intersecție din București. Momentul amuzant povestit de vedetă

Au trecut mai bine de cinci ani de când tatăl Andreei Marin s-a stins din viață, însă vedeta păstrează încă vie amintirea părintelui său, care i-a rămas drept unicul sprijin după pierderea tragică și neașteptată a mamei. Pentru că de curând a fost cuprinsă de melancolie, prezentatoarea a decis să împărtășească cu fanii săi câteva fragmente din cutia sa cu amintiri. Astfel, Andreea a ajuns la o scrisoare trimisă de către tatăl său pe vremea când ea era o tânără debutantă în mult prea aglomerata Capitală. Andreea Marin și-a amintit cu această ocazie cum a ajuns să împingă mașina într-o intersecție din București.

Extrem de grijuliu, tatăl prezentatoarei avusese grijă să îi dea câteva sfaturi legate de condusul prin Capitală, mai cu seamă că știa faptul că mașina pe care Andreea trebuia să o conducă era una veche, al cărui marșarier nu funcționa corespunzător. Astfel, vedeta a povestit cu mult umor cum autoturismul, cu număr de Neamț, a rămas la un moment dat blocat într-o intersecție importantă din București, singura modalitate de a elibera traficul fiind aceea de a împinge cumva mașina.

Mi-l amintesc pe tata: stâlpul familiei, un spirit plin de viață, un om cu coloană vertebrală, mereu constructiv, aducând adesea și un strop de bună dispoziție, chiar și când era vorba de o zi mai grea. În această epistolă, mi-a așternut regulile după care trebuie să mă ghidez la volan, mai cu seamă că în capitală, unde mă mutasem la 20 și ceva de ani, nu era ușor cu o mașină veche (atât s-a putut?) și care nici nu avea funcțional marșarierul, adică… o aventură în fiecare zi!
(…) Așa că… închipuiți-vă, de pildă, o femeie la volan, într-o încurcătură în mijlocul unei intersecții mari din București, într-o mașină veche, zgomotoasă și cu număr de Neamț (moldoveancă la volan?!), în imposibilitatea de a rezolva ceva, pentru că nu putea da nicicum cu spatele, doar împingând mașina, atât! E lesne să vă închipuiți urmarea (vai di capu’ mieu!!! ?), a scris Andreea Marin, în cadrul postării.

Andreea Marin a ajuns să împingă mașina într-o intersecție
Andreea Marin alături de tatăl său

Ce sfaturi i-a oferit tatăl său

Fiind convins că fiica sa va avea de înfruntat măcar o situație dificilă la volanul mașinii, tatăl Andreei s-a gândit să îi întocmească un ghid pentru trafic. Astfel, acesta o sfătuia în scrisoarea trimisă ca în cazul unei pene la roată să oprească un șofer și să îl roage să o ajute cu schimbatul anvelopei.

Dacă ai pană, oprește orice șofer ce nu te va refuza, îi deschizi portbagajul și îl rogi să îți arate cum se poate schimba o roată de către o ființă nevinovată!, i-a scris tatăl în scrisoare.

Dincolo de sfaturile utile în trafic, Andreea Marin primea și unele extrem de folositoare în bucătărie. Astfel, răsfoind printre amintiri, prezentatoarea a descoperit și o rețetă pentru murături, pe care a promis să o pună în practică chiar în această toamnă.

De asta am scăpat, dar mulțumesc pentru sfat, tată drag, dacă mă auzi de acolo, din cer, unde cred că te ții de șotii. Până una alta, îți dau de veste că a venit toamna la noi, pe pământ, și am de gând să pun în practică rețeta ta secretă de murături cum nu am mai mâncat vreodată. Am găsit-o în următoarea ta scrisoare, înger păzitor!, i-a transmis vedeta părintelui ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...