EXCLUSIV

Cum a ajuns Anca Dinicu protagonista filmului Teambuilding: „Recunosc că am fentat, nu am avut timp să învăț textul”. EXCLUSIV

Andreea Archip 01.10.2022, 13:39
Cum a ajuns Anca Dinicu protagonista filmului Teambuilding: „Recunosc că am fentat, nu am avut timp să învăț textul”. EXCLUSIV

Anca Dinicu este una dintre cele mai bune actrițe din tânăra generație. Bruneta este protagonista comediei românești „Teambuilding”, rol pe care l-a obținut în urma unui casting. Spre norocul ei, proba nu a dat-o față în față cu specialiștii, ci printr-un conexiune video, care a salvat-o din încurcătură. Folosindu-se de talentul de interpretare, Anca Dinicu a „recitat” pasajul pentru casting ca și cum l-ar ști pe de rost, însă în realitate l-a citit de pe….telefon. „Am păcălit și de această dată și am reușit să primesc un rol”, a mărturisit amuzată, pentru Impact.ro, Anca Dinicu.

Anca Dinicu, protagonista filmului „Teambuilding”

Pe Anca Dinicu oamenii o știu din seriale și emisiuni TV, precum „Băieți de oraș”, „Vlad”, „În puii mei” sau din piesele de teatru. Acum au ocazia să o vadă și într-un rol memorabil, Lorena, din pelicula „Teambuilding”, care a intrat deja în cinematografe. La avanpremiera comediei românești, actrița ne-a povestit detalii de culise despre modul în care și-a adjudecat acest personaj.

„Printr-un casting, bineînțeles. Eram în mașină atunci când l-am dat și recunosc că am fentat, nu am avut timp să învăț textul și l-am citit. Am pus telefonul în fața textului și iată că am păcălit și de această dată și am reușit să primesc un rol, Lorena este personajul meu. Da, am dat castingul prin telefon, pe video”, a declarat, pentru Impact.ro.

Dacă este vorba de comedie, se râde mult în sală. S-a râs mult și pe platourile de filmare, unde distracția a fost la cote maxime.

„Eu țin minte două momente foarte amuzante, ambele cu Adrian Nicolae și nu sunt în film. Unul când a desfăcut o cutie de bere și când a desfăcut-o a sărit spuma pe ochelarii lui și a spus: Te pup, iubita!”

Și a doua când era el tolănit pe iarbă cu toată echipa craiovenilor și noi, bucureștenii, ne apropiam de ei și i-a spus lui Micutzu: Hai, vere, dă-te-ncoa cu umbra aia! Astea au fost cele mai faine, pe astea mi le aduc aminte. Dar toată experiența a fost uau”, ne-a mărturisit Anca Dinicu.

anca dinicu
Anca Dinicu

Anca Dinicu: „Nu am iubit. Nu am cui să dau socoteală, din fericire!”

În  „Teambuilding” actrița are și două scene mai picante, una dintre ele alături de Matei Dima.

„Nu pot să spun că m-a pus în dificultate vreo scenă. Da, poate că a fost un pic mai delicat că am două scene unde sunt mai goală, mai vulnerabilă să spunem, dar nu au fost probleme. Nu m-am simțit prost nicio secundă!”, a precizat Anca.

Actrița nu a fost nevoită să dea explicații pentru acele secvențe întrucât în prezent nu este implicată în vreo relație.

„Nu am iubit. Nu am cui să dau socoteală, din fericire!”, a declarat, pentru Impact.ro, Anca Dinicu.

„Mama nu a văzut încă filmul, dar știe că este un rol și ar fi stupid să se supere vreodată pentru ceva ce fac într-un film”, a adăugat ea.

Actrița se află la prima colaborare cu Matei Dima și ne-a spus impresiile după filmările la acest proiect.

„Este pentru prima oară când joc alături de Matei Dima. Ca regizor, ca și coleg, ca și actor am avut chimie, nu ne-am supărat niciodată. Este perfecționist și cred că acesta este un atuu”.

Iubitorii de teatru o pot vedea pe Anca Dinicu la Teatrul de Comedie, în spectacolul „Desculț în parc”, în regia lui Mihai Bendeac, unde joacă alături de Mihaela Teleoacă, George Mihăiță, Matei Arvunescu și Șerban Georgevici.

Pe micul ecran nu o vom revedea prea curând: „Nu mi-e neapărat dor de televiziune, m-am obișnuit cumva fără ea și nu -i duc duc dorul. Momentan nu am niciun proiect TV”, a adăugat actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe