Cum a ajuns Anamaria Prodan la mare în România. Costă cât tot hotelul

Diana Dumitrache 07.07.2020, 09:25

Anamaria Prodan şi-a obişnuit fanii cu fotografii făcute în cele mai de lux locaţii din străinătate. De data asta, însă, soţia lui Reghe a ajuns pe litoralul românesc.

De la opulenţa din străinătate, la luxul de pe litoralul românesc

Anamaria Prodan a renunţat, de data asta, la opulenţa staţiunilor din străinătate şi a ales să îşi petreacă timpul liber pe litoralul românesc. Mai exact, milionara în euro s-a cazat în Venus. Hotelul de cinci stele  aparţine lui Ioan Nicolae.

Impresara a dat o fugă la mare împreună cu Reghe, şi fiul el, Laur Jr., şi câţiva dintre prieteni.

La mare, cu o bijuterie de maşină

Desigur, Anamaria Prodan a făcut senzaţie! La hotelul de lux, impresara a ajuns cu un Ferrari 488 GTB, o bijuterie de maşină. Desigur, costul acesteia este pe măsură: aproape 375.000 de euro!

anamaria prodan, litoral, reghe
Cum a ajuns Anamaria Prodan la mare în România. Costa cât tot hotelul

Costumele de baie atent alese i-au evidenţiat talia de viespe şi, aşa cum era de aşteptat, soţia lui Reghe a întors toate privirile. Prodanca şi Reghe au profitat din plin de cele câteva zile petrecute la mare. Cu masaj, relaxare la piscină, dar şi momente romantice.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți din iunie 2008. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, iar relația lor trece, spre surprinderea multora, testul timpului.

Cine este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan-Reghecampf este o impresară de fotbal, realizatoare TV și fotomodel. A activat ca președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Printre jucătorii impresariați de Anamaria Prodan se numără: Adrian Mutu, Ovidiu Herea, Adrian George Iordache, Mircea Bornescu, Iulian Tameș. De asemenea, soţia lui Reghe a făcut cel mai mare transfer din istoria României și a Belgiei, Nicușor Stanciu – 10.000.000€.

Aşadar, premiile nu au întârziat să apară! Prodanca a fost desemnată 4 ani la rând (2012/2016) „Managerul anului”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...