Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară. Cadoul spectaculos pe care îl pregăteşte cântăreaţa pentru noua familie (Exclusiv)

Stan Filon 04.07.2022, 15:37

Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară? Ei bine, cântăreața și soțul ei au avut parte de o surpriză de proporții, după ce au aflat la finele lunii iunie că vor fi nași de cununie. Cei doi nu au avut prea mult timp la dispoziție, deoarece nu mai departe de a doua zi era nunta, așadar au avut timp doar 24 de ore să se pregătească să devină nașii de cununie ai lui Armin Nicoară și Claudiei Puican.

Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară

Așadar, Georgiana Lobonț și soțul său și-au mărit familia, după ce au devenit nașii de cununie ai lui Armin Nicoară și Claudia Puican. Evenimentul a fost unul pe repede-nainte, deoarece Armin Nioară le-a propus nașilor de cununie să îl cunune cu doar 24 de ore înainte de nuntă. Cântăreața a venit cu detalii.

„Când am plecat mai multe familii în Turcia, habar nu aveam ce ne aștepta. Nici eu, nici Rareș, pe care l-am întrebat mai târziu, dacă cumva a bănuit sau a suspectat ceva. Nimic din toate astea, însă! Pur și simplu, Armin și iubita sa, Claudia, ne-au luat pe toți prin surprindere. Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte, dar uite că împreună am făcut-o și p-asta!”, a declarat cântăreața pentru playtech.ro.

Cum a aflat Georgiana Lobont ca va fi nasa lui Armin Nicoara
Cum a aflat Georgiana Lobont ca va fi nasa lui Armin Nicoara

„Băieții mai discutaseră despre această posibilitate”

Cântăreața a recunoscut că între soțul său și finul lui este o relație de prietenie de ani de zile. Au fost și momente delicate între ei, în care Rareș a încercat să vorbească cu Armin despre un nou aspect al carierei celui din urmă, fără ca cei doi să cadă însă de acord. Cei doi au fost chiar la un pas să nu mai fie prieteni.

„Fără această relație de prietenie, care poate fi descrisă chiar mai mult decât o amiciție până la moarte, nu cred că am fi putut fi vorbi astăzi despre calitatea noastră de nași. Mai ales ținând cont de condițiile în care am aflat, cu nici 24 de ore înainte ca cei doi să se căsătorească. Fiindcă noi am plecat în Turcia bineștiind că urmează să ne distrăm, nu pentru alte planuri. Dar Rareș mi-a povestit că, mai în glumă, mai în serios, băieții mai discutaseră despre această posibilitate. Și atunci, când Armin și Claudia au făcut anunțul, în fața câtorva zeci de prieteni, răspunsul nostru a venit aproape de la sine”, a descris surpriza trăită de ea și soțul ei cu doar câteva zile în urmă.

„Va fi însă o surpriză, o mare surpriză”

Cântăreața a realizat cu câteva ore înainte de a fi nașă că nu are costumația necesară, însă a reușit însă să facă față evenimentului.

„Acum, că am devenit nași, și am făcut asta din suflet, fiindcă cuvintele nu pot exprima ce am simțit noi acolo, va trebui să ne gândim și la nunta religioasă. O posibilitate ar fi să revenim în Turcia și s-o facem tot acolo. Dar ceva spectaculos, cu o ceremonie de neuitat și o petrecere cum nu s-a mai auzit! Pentru asta va trebui să găsim o perioadă liberă în agenda noastră comună și mă tem că va mai trece ceva vreme. Însă o s-o facem și p-asta cum scrie la carte. Cât despre cadou, am discutat și cu Rareș și încă nu am căzut de acord asupra unui lucru anume. Un Rolls-Royce? Nu știm! Va fi însă o surpriză, o mare surpriză, ca să ne luăm și noi revanșa!”, promite cu mult umor aceeași Georgiana Lobonț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...