EXCLUSIV

Culisele plecării lui Cătălin Botezatu de la Kanal D. Ce pățea din cauza concurentelor (exclusiv)

Iancu Andreea 02.08.2021, 18:56
Culisele plecării lui Cătălin Botezatu de la Kanal D. Ce pățea din cauza concurentelor (exclusiv)

Cătălin Botezatu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai aspri jurați din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Vestea că celebrul designer a decis să părăsească competiția de modă a uimit fanii, care s-au arătat interesați să afle informații din culisele plecării lui Cătălin Botezatu de la Kanal D. Colaborarea cu show-ul TV a fost întreruptă, iar creatorul de modă a menționat motivele sale la plecare. Reporterii Impact-Playtech au aflat care a fost cauza care a dus la părăsirea scaunului de jurat.

Detalii din culisele plecării lui Cătălin Botezatu de la Kanal D

Demisia lui Cătălin Botezatu din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!” a venit în mod surprinzător, în ciuda succesului de care se bucură show-ul de la Kanal D. Creatorul de modă și-a luat adio de la competiția de stil și i-a anunțat pe fani despre decizia luată. Designerul a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care menționa că va rămâne în continuare alături de postul de televiziune, alături de care va dezvolta alte proiecte. Dincolo de afirmațiile sale, însă, detaliile din culisele plecării lui Cătălin Botezatu dezvăluie ce nemulțumiri avea juratul.

Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul ”Bravo, ai stil!”. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, a spus Cătălin Botezatu.

Culisele plecării lui Cătălin Botezatu de la Kanal D
Cătălin Botezatu a părăsit masa juriului „Bravo, ai stil!”

„Este pătimaș și se mai enerva”

Se pare că problemele de sănătate sunt cele care l-au făcut pe designer să ia această decizie care i-a nemulțumit pe fani. Deși era plătit foarte bine pentru aparițiile sale, Cătălin a decis să pună pe primul plan sănătatea, mai cu seamă că orele de filmare îl oboseau extrem de mult pe designer, despre care se știe că suferă de probleme cardiace.

Era foarte obositor pentru el să filmeze timp de patru zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi. Are probleme cardiace, se temea pentru viața lui, mai ales că este pătimaș și se mai enerva din cauza concurentelor obraznice. În plus, nu mai avea timp pentru atelierul lui de creație, de cliente, de prezentările de modă, nu mai făcea mulți bani din marea lui pasiune, ne-au dezvăluit surse din Kanal D, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech.

Cătălin va continua să colaboreze cu Teo Show

După ce Botezatu s-a retras din proiectul „Bravo, ai stil!”, producătorii de la Kanal D s-au văzut nevoiți să îi găsească un înlocuitor, mai cu seamă că show-ul urmează să fie difuzat în grila de programe din toamnă a postului TV.

Încă nu au bătut palma cu nimeni, pentru postul de jurat, sunt tratative, este greu să îl înlocuiești pe Cătălin Botezatu, au mai dezvăluit sursele noastre.

Pe de altă parte, designerul va continua să îi bucure pe telespectatori cu prezența sa de la rubrica de modă din cadrul emisiunii Teo Show. În cazul în care va avea propriul show, cu siguranță Cătălin Botezatu va alege unul care să îi permită să se îngrijească de sănătatea sa.

Va realiza, pentru emisiunea lui Teo Trandafir, rubrica de modă, pe care o prezintă de anul trecut, chiar a filmat zilele trecute. Nu este adevărat că ei doi vor avea și o nouă emisiune. Cel mai probabil, Cătălin va primi o altă producție tv, dar care nu îl va solicita atât de mult, au  explicat sursele noastre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...