Cui îi datorează Pepe cariera de artist. Un nume mare din televiziune a povestit tot: „Eu l-am prezentat prima oară”

Badea Violeta 08.05.2022, 00:05

Cu siguranţă, nu există român care să nu fi auzit până acum de Pepe. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați cântăreți de muzică latino din țara noastră. Dar cum a devenit el cunoscut publicului larg? Ei bine, puțini sunt cei care știu că solistul îi datorează cariera de artist unui nume mare din televiziune. Iată despre cine este vorba!

Cum a devenit cunoscut Pepe

Cu toții am auzit de Pepe, pe numele său real Ionuț Pascu. Cântărețul a reușit să cucerească inimile românilor încă de vremea când făcea parte din trupa Latin Express, formație care a introdus stilul flamenco în România.

Cu toate astea, puțini cunosc secretele din spatele carierei de succes a lui Pepe. Înainte să ajungă pe marile scene ale țării noastre, solistul nici nu visa la celebritatea de care se bucură acum.

Pepe, la fel ca și alți artiști din țara noastră, a devenit cunoscut datorită lui Dan Negru. Prezentatorul TV a povestit, de curând, că el l-a prezentat pentru prima oară pe artist. Se întâmpla la „Next Star”. De asemenea, Minodora la Maxxim a cântat pentru prima oară tot la el în emisiune.

„Eu l-am prezentat prima oară pe Pepe, apoi am colaborat cu el și la Next Star, dar și pe Minodora la Maxxim, și ea a cântat prima oară tot la mine într-o emisiune tv. Lui Marcel Pavel i-am prezentat debutul la Festivalul Mamaia, dar și tenorului Vlad Miriță, au luat și premii atunci”, a declarat Dan Negru pentru EGO.ro.

Pepe si Dan Negru

„Am vrut și altceva”

După o lungă perioadă petrecută la Antena 1, Dan Negru, supranumit și regele audiențelor din România, a luat decizia de a face o schimbare radicală în viața sa.

Prin urmare, celebrul prezentator a încheiat acordul pe care-l avea cu trustul Intact și a semnat cu un alt post de televiziune. Este vorba de Kanal D.

„I-am nășit pe toți. Pe Mama Natură eu am inventat-o, iar pe maneliști tot eu i-am adus la tv. Însă, apoi, am vrut și altceva. Au trecut acele vremuri, am vrut să prezint un quiz, o emisiune care îți antrenează mintea”, a dezvăluit vedeta de la Kanal D pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...