Cui i-a dezvăluit Denis de la The Motans că va fi jurat la Vocea României. „Nici mama nu știe”

Badea Violeta 21.06.2022, 15:06
Cui i-a dezvăluit Denis de la The Motans că va fi jurat la Vocea României. „Nici mama nu știe”

Veste bună pentru fanii Vocea României! Show-ul de la Pro TV a început deja filmările pentru cel mai nou sezon care va debuta în toamna anului 2022, pe micile ecrane. Producătorii au pregătit mari surprize pentru admiratorii emisiunii. Una dintre ele o reprezintă componența juriului. Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley revin la masa juriului, iar acestora li se va alătura și Denis de la The Motans. Iată cui i-a dezvăluit artistul că va ocupa scaunul de mentor în sezonul 10 al show-ului de la PRO TV!

Denis de la The Motans a ținut totul secret până acum. Cui i-a spus prima dată că va fi jurat la Vocea României

Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon, după o pauză de doi ani. Producătorii au pregătit o surpriză uriașă telespectatorilor. Mai exact, show-ul de la Pro TV nu va mai avea doar patru jurați, ci cinci.

Este vorba despre Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley care ştiu deja cum e să ocupi scaunul de mentor de la Vocea României. Celor trei li se adaugă Denis de la The Motans.

De asemenea, o altă surpriză este aceea că Smiley va face echipă cu Theo Rose, în sezonul 10 de la Vocea României. Acest lucru marchează o adevărată premieră în istoria show-ului de talente.

Denis, unul dintre artiștii momentului, este extrem de încântat de această nouă experiență. Totuși, cântărețul nu ascunde faptul că are emoții foarte mari. De altfel, acesta a spus că nu a împărtășit vestea nimănuit, cu o singură excepție.

„I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această infomație nu s-a revărsat mai departe pentru că nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României.

Află astăzi (n.r. luni, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz. Am vrut să-i păstrez o surpriză plăcută”, a declarat Denis Roabeș, citat de EGO.ro.

Denis de la The Motans va fi jurat la Vocea Romaniei
Denis de la The Motans va fi jurat la Vocea Romaniei

„Sunt pregătit de un concurs de genul acesta”

Îndrăgitul artist a mai spus că este pregătit pentru noua provocare pe care a întâmpinat-o cu brațele deschise. Denis își dorește să ofere tot sprijinul său concurenților care o să-l aleagă.

„A fost o abordare mai specială, trebuie să recunosc. Până în acest an eu nu m-am gândit să particip la vreun concurs de acest gen, dar pentru Vocea României chiar m-am gândit și am ajuns la concluzia că am acumulat deja experiența de care este nevoie și sunt pregătit de un concurs de genul acesta ca să pot oferi tuturor concurenților, pentru care o să mă întorc, și care o să mă aleagă, ceea ce ei au nevoie”, a mai precizat cântărețul pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...