Cu se ocupă de fapt soacra Simonei Halep. Face bani frumoși din asta

Iancu Andreea 07.10.2021, 11:22
Cu se ocupă de fapt soacra Simonei Halep. Face bani frumoși din asta

Simona Halep a oficializat relația cu Toni Iuruc pe data de 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii de cununie, la malul mării. Alături de soții Iuruc s-au aflat inclusiv părinții celor doi, mama și tatăl jucătoarei de tenis, precum și Genica, mama lui Toni. În timp ce familia Simonei Halep a mai fost în atenția publicului pe parcursul carierei sportivei, despre soacra jucătoarei de tenis se cunosc destul de puține detalii. Se pare că femeia face bani frumoși în lumea afacerilor.

Din ce face soacra Simonei Halep bani. Genica Iuruc are mai multe afaceri

Curioșii au putut descoperi cine este mama lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, la cununia civilă organizată de cuplu în urmă cu mai puțin de o lună, într-un local special amenajat la malul mării. Printre invitații de seamă ai proaspeților însurăței s-au numărat și membrii familiilor celor doi. În timp ce mulți i-au recunoscut pe cei doi părinți ai Simonei, puțini știau cum arată Genica Iuruc, mama lui Toni. Se pare că soacra Simonei Halep este o femeie de afaceri de succes, aceasta reușind să facă bani frumoși în urma activităților sale din imobiliare.

O prezență extrem de discretă, mama lui Toni Iuruc are o poveste de viață impresionantă. Aceasta a rămas văduvă în urmă cu aproape 11 ani, iar de atunci se descurcă pe cont propriu, nedorind să își mai refacă viața alături de un alt bărbat. Emoționată, la cununia civilă a Simonei cu Toni, Genica Iuruc a îmbrăcat un costum decent, asortat cu bijuterii aurii. În privința veniturilor soacrei jucătoarei de tenis, Genica Iuruc s-a remarcat în domeniul imobiliarelor de lux din București. Mama lui Toni Iuruc conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în Capitală, pe care le închiriază. De asemenea, potrivit wowbiz.ro, femeia mai deține un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa. Soacra Simonei Halep ar fi proprietara unor terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Cu se ocupă de fapt soacra Simonei Halep. Face bani frumoși din asta
Simona Halep și Toni Iuruc, la cununia civilă

Ce sumă de bani încasează pe an Genica Iuruc

Potrivit sursei citate, Toni Iuruc s-ar fi aflat, de fapt, la conducerea firmei deținute de mama sa, însă în urmă cu 10 ani a decis să îi lase ei toate acțiunile sale. Chiar și așa, există zvonuri cu privire la faptul că fiul Genicăi Iuruc este cel care se ocupă de afacerea de succes, aflându-se în spatele închirierilor imobiliare.

Deocamdată, familia Iuruc se descurcă de minune, dat fiind faptul că cifra de afaceri înregistrată de firma soacrei Simonei Halep ar fi urcat la un milion de lei, în timp ce profitul declarat pentru 2019 a fost de 150.000 de lei. Pe de altă parte, există o sumă impresionantă și la capitolul datorii, firma raportând 2,1 milioane de lei la bilanțul fiscal pentru anul 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe