Cu cine vrea să se căsătorească Marian Drăgulescu. ”Important e să ne simțim noi bine”

Andreea Bisinicu 23.09.2020, 14:45
Cu cine vrea să se căsătorească Marian Drăgulescu. ”Important e să ne simțim noi bine”

Credeați că Marian Drăgulescu va rămâne mult timp burlac? Greșit! Campionul iubește din nou! Cine este frumoasa femeie care l-a făcut să o uite, definitiv, pe fosta lui soție.

Marian Drăgulescu și-a oficializat relația cu Simona

Dragostea plutește în aer, iar Marian Drăgulescu de bucură de ea precum un adolescent!

Multiplul campion european și mondial și-a deschis sufletul către o nouă iubire! Deși divorțul de Corina Drăgulescu, fosta lui soție, l-a afectat destul de mult, Marian Drăgulescu este, acum, din nou fericit. Tânăra care l-a cucerit se numește Simona și este de profesie inginer.

Mai mult de atât, relația dintre cei doi este foarte serioasă. Bat clopote de nuntă pentru sportiv și aleasa inimii sale!

Campionul României susține că frumoasa blondină i-a schimbat viața. Marian Drăgulescu mărturisește că abia așteaptă să-și petreacă restul vieții alături de iubita lui. În plus, cei doi amorezi au vorbit și despre posibilitatea de a avea copii, cât de curând.

Cu cine vrea să se căsătorească Marian Drăgulescu. ”Important e să ne simțim noi bine”
Cu cine vrea să se căsătorească Marian Drăgulescu. ”Important e să ne simțim noi bine”

„Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simţim bine. Viaţa e frumoasă şi merită trăită. Cred că sportul te învaţă foarte bine acest lucru. Am avut şi multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăţ din lucrurile pe care le-am greşit şi să îmbunătăţesc pe viitor”, a mărturisit Marian Drăgulescu la Pro TV.

Marian Drăgulescu vrea să se însoare a doua oară

Chiar dacă în viața lui nu a fost presărată numai cu momente fericite, printre ele numărându-se și divorțul de fosta soție, iată că acum Marian Drăgulescu se bucură din plin de ce îi oferă viața și de faptul că a cunoscut-o pe Simona.

Campionul susține că stilul său de viață activ și sportul l-au ajutat mult să se disciplineze și să treacă mai ușor peste greutăți.

„Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc pe viitor!”Important este că ne potrivim, ne completăm. E ok, ne cunoaștem de un an și puțin. Nu este greu de uitat când ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut cu cinci zile înainte de ziua ei de naștere!”, a spus Marian Drăgulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe