Cu cine se iubește Monica Dascălu, una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. În trecut, a fost cuplată și cu Adi Mutu

Diana Radu 02.07.2020, 18:39
Cu cine se iubește Monica Dascălu, una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. În trecut, a fost cuplată și cu Adi Mutu

Monica Dascălu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi. Este o prezență discretă și puțini știu cum arată și cu ce se ocupă soțul știristei. Cei doi au făcut nunta în anul 2010 după o relație de cinci ani.

Cum arată și cu ce se ocupă soțul frumoasei prezentatoare Monica Dascălu

Monica Dascălu și Mihai Băjenaru și-au unit destinele în anul 2010, după o relație de cinci ani. Cei doi au făcut nunta în insulele Maldive acolo unde şi-au petrecut luna de miere. Mihai Băjenaru este un chipeş avocat pe care Monica l-a cunoscut la scurt timp după relația cu Adrian Mutu. Mihai Băjenaru a absolvit două facultăţi, Dreptul şi ASE-ul, este membru al Baroului Bucureşti din 2005 şi partener într-o puternică firmă de avocatură.

„Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lasăt lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreuna de cinci ani, iar căsătoria a parut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit într-un interviu mai vechi Monica.

monica dascalu, sot, adrian mutu
Cum arată și cu ce se ocupă soțul frumoasei prezentatoare Monica Dascălu

Monica Dascălu s-a numărat printre cuceririle lui Adrian Mutu

Înainte de a deveni doamna Băjenaru, știrista Pro TV a pus pe jar inima mai multor bărbați, printre care s-a numărat și Adrian Mutu. Celebrul fotbalist a dezvoltat o adevarată pasiune pentru Monica Dascălu și a încercat să o cucerească în stilu-i caracterstic. Acesta a bobardat-o cu mesaje și telefoane până când știrista a cedat avansurilor.

Surse din anturajul fotbalistului au declarat că acesta plătea 15.000 de dolari factura la telefon pentru că vorbea non-stop cu Monica. Mai mult, acesta ar fi închiriat un charter special de la Roma pentru a veni să o vadă. Idila lor s-a terminat însă repede, după care Adrian Mutu s-a frumoasa Consuelo.

Urmăriți Impact.ro și pe