Cu cine se iubește fiica lui Liviu Dragnea. Alexandra s-a rupt de lumea tatălui ei

Badea Violeta, Diana Dumitrache 16.10.2021, 18:22

Toată lumea a auzit de Liviu Dragnea, dar puțini sunt cei care știu cum arată fiica fostului lider PSD. Spre deosebire de alţi copii de politicieni, Alexandra nu cochetează cu lumea mondenă și este o fire foarte discretă. Cu toate astea, tânăra a reușit să cucerească inima unui bărbat celebru. Iată cine este iubitul ei.

Fiica lui Liviu Dragnea se iubește cu un cântăreț

Fostul lider al PSD are doi copii, pe Alexandra și Valentin. Despre băiatul lui Liviu Dragnea s-au spus și s-au scris multe lucruri, fiindcă s-a implicat in lumea afacerilor. În schimb, fiica politicianului este o apariție extrem de rară și nu se cunosc foarte multe lucruri despre ea.

Amintim că Alexandra Dragnea, în vârstă de 26 de ani, este fiica lui Liviu Dragnea din mariajul cu Bombonica Dragnea. Tânăra a stat departe de showbizul românesc și și-a văzut de studii. Ea a reușit să obțină media 9,78 la examenul de Bacalaureat, conform celor de la kanald.ro. Ulterior, ea s-a înscris la Facultatea de Limbi Străine.

Alexandra Dragnea este iubita unui cântăreț de peste Prut. Este vorba despre nimeni altul decât Alex Mațaev. Ei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și s-au cunoscut în anul 2013. La vremea aceea, artistul participa la celebrul  show de talente, X Factor România.

Fiica lui Liviu Dragnea si iubitul
Fiica lui Liviu Dragnea si iubitul

Alexandra Dragnea, apariție în videoclipul piesei „Cu capul în nori”

Deși nu-i place deloc să se expună public, fiica lui Liviu Dragnea a fost convinsă de iubitul ei să apară în videoclipul piesei „Cu capul în nori”. Cei doi se afișează foarte rar împreună chiar dacă formează un cuplu câțiva ani de zile.

Tocmai din acest motiv, mulți fani ai lui Alex Mațaev au rămas surprinși atunci când au văzut-o pe fiica lui Liviu Dragnea în videoclipul respectiv. În plus, artistul a primit multe critici în urma melodiei, din cauza faptului că videoclipul a fost filmat în curtea casei fostului lider PSD.

„Mișto domeniul lu’ tata socru, mai ales că-i din bani publici! Și pe un domeniu furat nu se putea cânta decât un cântecel de gradiniță. Așteptăm cu interes și manelele atunci când fata se va combina cu Guță sau Salam.”

„Păcat de tine, dar ți-ai făcut-o cu mâna ta”

“Cum e la livache acasă?cariera ți-ai făcut-o praf…dar e ok…ai banii lui. Te-ai făcut membru de partid?”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care criticii i le-au lăsat lui Alex Mațaev pe Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...