Cu cine se iubește Dinu, fratele lui Jean Gavril de la America Express. Partenera sa este o apariție răvășitoare. Foto

Badea Violeta 07.03.2023, 21:13

Dinu, fratele lui Jean Gavril, a devenit cunoscut publicului larg datorită participării la America Express. Acum s-a aflat însă și cu cine se iubește tânărul. Fetele își pot lua adio de la el. Concurentul de 23 de ani se iubește cu o brunetă superbă. Iată cum arată cea care i-a furat inima lui Dinu!

Dinu, fratele lui Jean Gavril, se iubește cu o tânără superbă

Dinu Gavril de la America Express trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui, Iulia. Cei doi sunt împreună de multă vreme, dar preferă să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Bruneta este extrem de activă în mediul online, iar Dinu îi adaugă tot timpul comentarii la fotografiile pe care le postările pe Instagram. De asemenea, concurentul de la America Express a pomenit-o de câteva ori pe tânără pe Drumul Aurului, dar a luat-o și la câteva evenimente. Dinu are cu ce se lăuda. Asta pentru că Iulia nu este doar frumoasă, ci și extrem de inteligentă.

Tânăra este din Constanța, dar s-a mutat la București, unde studiază medicina la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Tot din Constanța este și Dinu. De ceva timp, însă, sportivul s-a mutat în Capitală pentru a-și continua studiile.

Citește și Se schimbă regulile la America Express. Irina Fodor a făcut anunțul, ce se întâmplă cu echipele înainte de ultima etapă!

Iulia Spinu 5
Iulia Spinu 

Cine este Jean Gavril, concurentul de la America Express

Fratele lui Dinu, Jean Gavril, este un personaj cunoscut în showbiz-ul românesc. Acesta are 30 de ani, este cântăreț și este originar din Constanța. În prezent, tânărul locuiește în București și este căsătorit cu Bianca.

Cei doi au împreună și un copil, născut în anul 2021. Soția concurentului de la America Express este de profesie dansatoare și fanii au putut să o vadă chiar și într-unul dintre videoclipurile partenerului său.

„Aș putea spune destul de ușor unde sunt pentru că acum știu unde mă aflu. Sunt în creștere, în primul rând, învăț. Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta. Și o primesc ca pe o confirmare că am făcut ceea ce trebuie.

Am fost și fericit pentru că am făcut tot ceea am făcut și asta m-a făcut să merg mai departe. Sunt un om echilibrat. Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri. Ne învățăm unul pe altul chestii. Mă cunosc și știu că și dezechilibrul poate fi productiv.”, a precizat artistul la Radio Impuls.

Citește și Andreea Bălan, dezvăluire fără rețineri despre experiența America Express. S-a întâmplat în timpul filmărilor. „Foarte puțini m-au văzut”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...