Cu cine se iubește, de fapt, Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut relația cu bărbatul lângă care a fost surprinsă. „Îmi este foarte drag”

Andra Daoud 23.09.2022, 08:52
Cu cine se iubește, de fapt, Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut relația cu bărbatul lângă care a fost surprinsă. „Îmi este foarte drag”

La mai bine de un an de când a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a răspuns la una dintre cele mai fierbinți întrebări: are sau nu o relație în prezent? Impresara s-a afișat în ultimele luni în ipostaze care i-au determinat pe mulți să creadă că este îndrăgostită, iar unii chiar s-au grăbit să speculeze că are o relație cu un medic de origine arabă, cu care se afișează frecvent pe rețelele sociale.

Pe cine iubește, de fapt, Anamaria Prodan

Aflată în plin proces de divorț, Anamaria Prodan a rărit aparițiile publice și a preferat să nu mai dea declarații, cel puțin pentru o perioadă. Impresara s-a concentrat asupra afacerilor și a călătorit des în Dubai, iar recent au apărut în presă zvonuri că aceasta ar avea o nouă relație. Bărbatul despre care s-a spus că ar face-o fericită este un reputat medic estetician din Dubai, cu care Anamaria Prodan s-a afișat des pe rețelele sociale în ultima perioadă.

Impresara a lămurit misterul, într-un interviu acordat recent pentru Wowbiz, și a spus cum stau, de fapt, lucrurile, între ea și Ibrahim, bărbatul excentric alături de care apare frecvent în fotografii. Anamaria Prodan spune că bărbatul îi este foarte bun prieten și că plănuiesc să facă și afaceri împreună, însă nu este nicio relație intimă între ei, el având familie.

„Ibrahim este prietenul meu. Domnul doctor îmi este foarte foarte bun prieten, am discutat să deschidem o clinică în România. Bebe și toți prietenii mei îl cunosc pentru că avem același anturaj, locuim în același loc, ne vedem zilnic, mâncăm zilnic, facem planuri zilnic.

Este căsătorit, are copii. Îmi este foarte drag, îl iubesc pentru tot ceea ce este și este un om minunat, dar eu când pun o poză am niște hashtaguri. Dacă spun ‘my friend’ înseamnă prietenul meu. Dacă zic ‘my love’, înseamnă că este vorba de cu totul și cu totul altceva.”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa menționată.

Cu cine se iubeste, de fapt, Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut relatia cu barbatul langa care a fost surprinsa 1
Anamaria Prodan si medicul Ibrahim Al Ashary

„Am spus că iubesc, dar nu am spus niciodată ce iubesc”

Anamaria Prodan a pus de multe ori presa pe jar cu declarațiile ei. Impresara a spus în repetate rânduri că iubește, este iubită și este fericită. În prezent însă recunoaște că nu există un bărbat în viața ei, deși nu duce lipsă de pretendenți. Anamaria Prodan așteaptă să se finalizeze divorțul și să fie o femeie liberă înainte de a se implica într-o nouă relație.

„Am spus că iubesc, dar nu am spus niciodată ce iubesc. De exemplu, îmi iubesc viața, îmi iubesc prietenii. Adică niciodată nu am spus și nu o să mă fac de râs combinându-mă cu un ploayboy, cu un stripper, cu un om însurat. Valorile mele sunt altele, valorile mele sunt perfecte. Eu nu fac asta să arăt lumii sau încă actualului meu soț că sunt mai bună decât el, pentru că eu sunt mai bună.

Sunt singură! Am trei numere de telefon pline, dar trebuie să fiu un om liber. Se fac doi ani de când mă rog cu cerul și cu pământul că vreau să divorțez, la notar, fără să știe nimeni. (…) Nici nu știu când e procesul, m-am detașat de tot și avocații mei se ocupă de restul.”, a mai precizat impresara.

 

Urmăriți Impact.ro și pe