Cu cine se iubește, de fapt, Alexandra Dinu. A vrut să țină secret, dar au apărut imaginile

Iancu Andreea 18.09.2021, 16:51
Cu cine se iubește, de fapt, Alexandra Dinu. A vrut să țină secret, dar au apărut imaginile

Alexandra Dinu este o femeie extrem de frumoasă, care a reușit de-a lungul anilor să sucească mințile mai multor bărbați potenți din punct de vedere financiar. După divorțul de Adrian Mutu, jurata de la „Românii au talent” a ales să își crească fiul, pe Mario Mutu, în Italia, departe de ochii curioșilor din țara natală. De la despărțirea de fotbalist, actrița a trecut prin mai multe relații cu parteneri celebri din străinătate, însă după despărțirea de fostul iubit vedeta a ținut secret noua sa relație. Recent, Alexandra Dinu s-a afișat alături de un om de afaceri de succes, astfel că toată lumea a aflat cu cine se iubește, de fapt, fosta soție a lui Adrian Mutu. Chiar dacă românca a încercat să se ascundă de ochii curioșilor, au apărut deja imagini cu noul său partener.

Cine este bărbatul cu care se iubește Alexandra Dinu

Frumoasa jurată a emisiunii „Românii au talent” a avut o viață amoroasă tumultoasă, însă puțini mai știau cu cine se iubește în prezent Alexandra Dinu. Vedeta, care divorța în 2003 de fotbalistul Adrian Mutu, tatăl fiului său, a trecut ulterior prin numeroase relații cu bărbați celebri din străinătate. Actrița, care s-a mutat în Italia imediat după separarea de fostul său soț, se îndrăgostea din nou în 2005 de Carlo Cancellieri, un cunoscut bancher italian. Acesta chiar o cerea de soție un an mai târziu. Totuși, ceva s-a întâmplat între ei și astfel aceștia au ajuns să se despartă definitiv la un an distanță.

Ulterior, frumoasa româncă trăia o poveste de iubire cu Andrea Rizzoli Jr., producător de filme și fiul cunoscutei actrițe Eleonora Georgi. Acesta era totodată moștenitorul unui imperiu media în Italia, deținând la acea vreme “Gazzetta dello Sport”, “Corriere della Sera”, revistele “Novella”, “Oggi”, dar și ziarele spaniole “El Mundo” si “Marca”. Cei doi au fost împreună timp de patru ani, după care și-au spus adio. Cea mai recentă relație asumată public de către Alexandra Dinu a fost cea cu Jeffrey Greenstein, actor și producător de la Hollywood. Cei doi au fost împreună timp de șase ani, din 2014 până în 2020.

Cu cine se iubește Alexandra Dinu
Alexandra Dinu, surprinsă alături de Ziv Tetelman, partenerul Ralucăi Sandu

Jurata de la „Românii au talent” surprinsă în compania unui afacerist cunoscut

După despărțirea de Jeffrey Greenstein, Alexandra Dinu nu a mai recunoscut o nouă relație, astfel că mulți au presupusă că vedeta ia o pauză de la iubit. De curând însă, reporterii spynews.ro au surprins-o pe jurata de la „Românii au talent” în compania unui afacerist celebru. Acesta este Ziv Tetelman, soțul Ralucăi Sandu. Deși a încercat să nu fie recunoscută, ascunzându-se în spatele unei ținute negre, o șapcă și o mască închise la culoare. Cei doi au fost văzuți la un restaurant exclusivist, de unde cel mai probabil au comandat pentru acasă mâncare.

Ulterior, Alexandra Dinu și Zic Tetelman s-au oprit la o clinică pentru teste Covid-19, unde, spun sursele citate, vedeta ar fi făcut un astfel de test pentru o viitoare călătorie. Drumurile celor doi prin oraș nu s-au încheiat, aceștia ajungând la o clădire de birouri deținută de milionar unde au schimbat mașina cu o alta și au pornit spre o patiserie celebră din Capitală, de unde cei doi s-au delectat cu mai multe produse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...