Cu cine se iubește acum Cristi Mitrea, fostul soț al Andreei Mantea. Relația cu o vedetă a ieșit la iveală

Iancu Andreea 03.12.2020, 14:55
Cu cine se iubește acum Cristi Mitrea, fostul soț al Andreei Mantea. Relația cu o vedetă a ieșit la iveală

Cristi Mitrea, fostul soț al Andreei Mantea pare să își trăiască din plin viața la mai bine de cinci ani de la despărțirea de frumoasa brunetă. Sportivul are o relație nouă, cu o altă vedetă din showbiz, la care nimeni nu se aștepta. Cei doi au fost surprinși într-un restaurant de fițe din Capitală, unde și-au împărtășit priviri pătrunzătoare și sărutări intense.

Cine este vedeta cu care se iubește acum Cristi Mitrea

Luptătorul MMA Cristi Mitrea a devenit cunoscut datorită participării la show-ul „Burlăcița”, acolo unde el și Andreea Mantea s-au cunoscut. În ciuda temperamentului vulcanic, cei doi au ales să formeze un cuplu, iar la scurt timp focoasa brunetă a dezvăluit că este însărcinată. Totuși, în ciuda încercărilor de a rămâne împreună, Cristi Mitrea și Andreea Mantea au realizat că nu se potrivesc și ca atare au rămas prieteni, de dragul micuțului David.

Acum, Cristi se implică în creșterea fiului său și îi plătește fostei sale iubite pensie alimentară. Chiar și așa, sportivul nu s-a sfiit să își refacă viața. El a fost surprins recent de către paparazzi spynews.ro în compania unei frumoase vedete din showbiz-ul autohton. Atât Cristi cât și noua sa cucerire par să se simtă bine unul în compania celuilalt. Cea care i-a picat cu tronc luptătorului este nimeni alta decât Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu.

Cristi Mitrea și Iuliana Luciu au fost surprinși de paparazzi într-un restaurant din București
Cristi Mitrea și Iuliana Luciu au fost surprinși de paparazzi într-un restaurant din București

Cristi Mitrea și Iuliana Luciu, sărut pasional

Cei doi proaspeți iubiți au fost văzuți într-un restaurant din Capitală, acolo unde au reușit să petreacă mai mult timp împreună pentru a se cunoaște. Printre privirile intense și zâmbetele de îndrăgostiți, cei doi s-au bucurat și de atingeri tandre și sărutări. În ciuda faptului că se aflau în public, Cristi Mitrea nu a ezitat să o sărute cu patos pe frumoasa Iuliana Luciu, care i-a răspuns gestului acestuia cu numeroase îmbrățișări. Imaginile au fost surprinse de către reporterii spynews.ro.

Deși niciunul dintre ei nu a făcut publică relația, atât Iuliana cât și Cristi se urmăresc în mediul online, pe rețelele de socializare și chiar își apreciază postările reciproc. Deși în urmă cu câteva luni, wowbiz.ro scria despre Iuliana Luciu că s-ar iubi cu un renumit hairstylist, se pare că frumoasa șatenă a făcut o cucerire neașteptată. Ea și Cristi Mitrea par să se simtă bine împreună, dovadă fiind zâmbetele pe care cei doi le-au împărtășit pe parcursul întâlnirii.

La final, Iuliana și Cristi au rămas preț de câteva minute afară, în așteptarea taxiului, timp în care au și uitat de pandemie și de măsurile de protecție. Totuși, sportivul nu a ezitat să își așeze masca de protecție la urcarea în taxi, în timp ce Iuliana Luciu s-a reîntors în restaurant.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...