Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac. Detaliul uitat despre frumoasa jucătoare de tenis

Iancu Andreea 01.05.2022, 09:31

Sorana Cîrstea este unul dintre numele importante ale tenisului autohton, însă, spre deosebire de Simona Halep, jucătoarea s-a remarcat și prin prisma idilelor sale. Pentru că în prezent se cunoaște că formează un cuplu alături de Ion Ion Țiriac, mulți admiratori au fost curioși să afle cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea înainte de omul de afaceri. Puțini sunt cei care își amintesc de relația sportivei cu fostul său partener.

Ce iubit a avut Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac

Născută pe 7 aprilie 1990, la București, Sorana Cîrstea a împlinit luna trecută frumoasa vârstă de 32 de ani. Deși a postat câteva imagini de la aniversarea sa, jucătoarea continuă să fie discretă în privința vieții sale personale. Cu toate acestea, ea ar forma un cuplu cu Ion Ion Țiriac, după ce acesta din urmă a divorțat de Ileana Lazariuc.

Înainte de relația cu fiul lui Ion Țiriac, sportiva a trăit o poveste de dragoste cu un alt bărbat. Sorana Cîrstea s-a iubit cu un columbian, tenismen de succes, alături de care a petrecut aproape trei ani. Jucătoarea de tenis și Santiago Giraldo au format o pereche frumoasă începând cu luna septembrie 2014, când, în timpul turneului de la US Open, a ieșit la iveală legătura celor doi.

Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac
Sorana Cîrstea și Santiago Giraldo

Relația sportivei cu Santiago Giraldo

Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de numeroase momente frumoase împreună, călătorind și împărtășind pasiunea pentru tenis deopotrivă. Povestea lor de iubire s-a închis însă în 2017, când cei doi și-au spus adio. La vremea respectivă, Santiago decidea să se retragă temporar din tenis, timp de șase luni, pentru a-și acorda mai mult timp sieși. Presa străină scria la acea vreme că jucătorul a suferit din pricina despărțiri.

„Luni, 18 septembrie 2017, Santiago Giraldo s-a trezit la 9:30 într-o cameră de hotel din Bogota și pentru prima dată s-a descoperit fără planuri, fără obligații, fără iubită. Dar foarte sigur pe decizia de a renunța să joace tenis pe termen indefinit”, scria jurnalistul Juan Diego Ramirez pe site-ul ATP, citat de gsp.ro.

Născut pe 27 noiembrie 1987m la Pereira, Santiago Giraldo s-a remarcat în cadrul a două finale ATP la simplu, pe care le-a disputat la Santiago în 2011 și Barcelona în 2014, precum și la o competiție la dublu, în Gstaad 2012. De asemenea, sportivul a reușit să bifeze 8 titluri challenger în carieră și 4 finale. Câștigurile sale estimate din tenis se ridică la 4 milioane de dolari.

Sorana Cîrstea este logodită în prezent cu Ion Ion Ţiriac

În timp ce fiul lui Țiriac a divorțat în 2017 de Ileana Lazariuc, în urma unui mariaj care a durat zece ani, Sorana Cîrstea se despărțea în același ani de iubitul columbian. Idila dintre jucătoarea de tenis și fiul miliardarului român avea să fie aflată abia după ce acesta a semnat actele de divorț. Povestea lor de dragoste a căpătat o nouă dimensiune în momentul în care cei doi s-au logodit. Deși păstrează discreția în continuare în privința iubirii lor, surse apropiate cuplului au dezvăluit detalii despre relație pentru impact.ro.

„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat apropiații cuplului.

Recent, se bănuiește că la aniversarea celor 32 de ani ai Soranei, ea și Ion Ion Țiriac au petrecut împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...