Cu cine s-a iubit Simona Halep la 18 ani. Cei doi, despărţiţi de tatăl sportivei?

Nicu Stan 10.06.2021, 14:34

Cu cine s-a iubit Simona Halep la 18 ani. Cei doi, despărţiţi de tatăl sportivei? Toate detaliile picante în ceea ce privește prima dragoste a marei sportive, în articolul de mai jos.

S-a aflac cu cine s-a iubit Simona Halep. Tată ei a pus punct relației cu primul iubit

S-a aflat cu cine s-a iubit Simona Halep pentru pirma dată, pe atunci când avea doar 18 ani. Cei doi se pare că au fost despărţiţi chiar de tatăl sportivei.

Toată lumea știe cu cine se iubește în momentul de față Simona Halep, însă foarte puțini știu cine este, de fapt, primul iubit al fpstului numărul unu mondial.

Andrei Mlendea, primul iubit al Simonei Halep
Andrei Mlendea, primul iubit al Simonei Halep

Simona Halep are o relație cu Toni Iuruc

Simona Halep este împreună de ceva vreme cu Toni Iuruc, omul de afaceri însoțind-o pe sportivă la majoritatea turneelor de tenis la care acesata  participă. Par foarte fericiți împreuna și își țin relația departe de ochii lumii. Așa se explică și fotografiile de rare care apar cu ei doi. Acum, Simona Halep și Toni Iuruc sunt pregătiți să ducă relația la următorul nivel, cât de curând.

Andrei Mlendea este bărbatul cu care Simona Halep s-ar fi iubit pe când avea 18 ani, bifând, totodată, prima dragoste, scrie spynews.ro. Cei doi s-au despărțit la scurt timp, iar câţiva ani mai târziu, au mai dat o şansă iubirii lor.

Simona Halep s-a despărțit de Andrei Mlendea în 2013

Ca iubiţi şi ca parteneri în tenis. El era cel care o antrena pe Simona Halep la vremea respectivă. Totul până la începutul anului 2013, când au încheiat colaborarea pe ambele planuri, li sportiv, și sentimental. Gurile rele susțin despre Andrei Mlendea că a fost concediat chiar de tatăl Simonei Halep. Totul ar fi avut loc în momentul în care acesta a simțit că între cei doi se înfiripă o relație.

”Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, a mărturisit tehnicianul, în urmă cu câțiva ani.

Andrei Mlendea este căsătorit și are doi copii

Acum, Andrei Mlendea este căsătorit și are 2 copii, o fată și un băiat. Andrei Mlendea este în continuare un antrenor extrem de apreciat în lumea sportului alb. Tot el a pregătit-o și pe Jelena Jankovic, Serbia. Marius Mlendea a colaborat și cu Marius Copil, dar și cu sportiva Ana Bogdan.

Urmăriți Impact.ro și pe