Cu cine s-a iubit Neti Sandu. A fost părăsită printr-un bilet după o relație de 10 ani

Stan Filon 19.03.2023, 18:24

Foarte mulți români se întreabă cu cine s-a iubit Neti Sandu. Vedeta Pro TV a iubit și a fost iubită, însă experiențele sale amoroase i-au lăsat un gust amar. Ultima experiență a traumatizat-o pe prezentatoarea de televiziune, care a renunțat să își mai refacă viața, chiar dacă și-a dorit mult să devină mamă.

Cu cine s-a iubit Neti Sandu

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Aduce horoscopul pentru telespectatorii Pro TV de mai bine de 20 de ani și este mereu cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă pare mereu bine dispusă, celebra astroloagă ascunde un trecut plin cu experiențe neplăcute.

Neti Sandu este o vedetă foarte discretă. I-a plăcut mereu să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. A iubit și a fost iubită la viața ei, însă încă nu s-au aliniat astrele pentru prezentatoarea ajunsă la vârsta de 65 de ani. Încă nu a găsit persoana ideală, însă se pare că nici o mai caută.

Cu cine s-a iubit Neti Sandu. A parasita printr-un bilet dupa o relatie de 10 ani
Cu cine s-a iubit Neti Sandu. A parasita printr-un bilet dupa o relatie de 10 ani

Prima dată s-a îndrăgostit în liceu

Prima sa poveste de dragoste a început chiar în liceu. Era în clasa a XI-a când s-a îndrăgostit de un coleg. S-au iubit cu patimă, însă vedeta a recunoscut că erau prea tineri. „A fost destul de constructivă relaţia, dar eram prea mici şi nu înţelegeam nimic, ne jucam. Îmi plăcea că era imprevizibil”, a declarat vedeta la Europa FM

La 24 de ani, Neti Sandu s-a și căsătorit, însă nu a fost să fie. După numai doi ani de zile, căsnicia s-a destrămat. A mai avut o relație de 10 ani cu un bărbat. Această poveste de dragoste și-a pus însă amprenta pe vedeta de Pro TV.

„Am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. Da. A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri”, a mai spus Netu Sandu.

Ultima relație a traumatizat-o pe Neti Sandu

Cei doi amorezi s-au despărțit chiar când Neti Sandu a avut debutul la Pro TV. Modul în care a fost părăsită însă, după 10 ani de zile, a făcut-o să ceară ajutor de specialitate. A făcut cinci ani de psihoterapie pentru a trece peste această dezamăgire în dragoste. Vedeta a fost părăsită printr-un simplu bilet, iar motivul a fost unul nemaintâlnit. Partenerul său de viață și-a explicat plecarea într-un bilet în care îi spunea că își poartă reciproc ghinion și că de aceea o părăsește.

„Eu de-aia n-am luptat niciun milimetru şi nu i-am cerut nicio explicaţie, pentru că eu n-aş fi avut nicio posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza. (…) Dacă nu ar fi plecat şi dacă nu s-ar fi întrerupt totul atât de dureros, de-o cruzime rară – că în prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă, iar eu când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău”, a mai declarat prezentatoarea horoscopului de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...