Cu cine s-a iubit Loredana Groza. A fost cuplată și cu un fotbalist celebru

Madlen Moraru 12.07.2020, 09:04

Dacă vă întrebați cu cine s-a iubit Loredana Groza, în trecut, jurata de la X-Factor are o listă întreagă de cuceriri de marcă. De curând s-a aflat că artista se va alătura celor de la Antena 1, pentru emisiunea muzicală de talente. Totodată, telespectatorii români au mai avut surpriza să îl regăsească și pe Florin Ristei, la aceeași masă a juriului cu Delia Matache și Ștefan Bănică Jr.

Cu cine s-a iubit Loredana Groza. A fost cuplată și cu un fotbalist celebru

Anunțul despre schimbările de la X-Factor au fost făcute recent de către reprezentații postului, spre bucuria publicului român. Loredana Groza a fost una dintre cele mai mari surprize pe care fanii acestei emisiuni, ce a fost scoasă din grila de programe, cu un an în urmă, au constatat-o în ultima perioadă.

Loredana Groza e una dintre cele mai populare vedete de la noi. De aceea, artista a dorit să se țină departe de ochii curioșilor, în ceea ce privește relațiile amoroase. Totuși, aceasta s-a iubit cu foarte multe persoane celebre de la noi. În vârstă de 50 de ani în prezent, Loredana arată și se menține foarte bine, iar în trecut a preferat să își țină viața personală departe de ochii celor prea curioși.

Cu cine s-a iubit Loredana Groza. A fost cuplată și cu un fotbalist celebru
Loredana Groza s-a iubit în trecut cu foarte mulți bărbați celebri

În anii tinereții Loredana s-ar fi iubit și cu Ion Caramitru, dar acest zvon a rămas neconfirmat în mod oficial. Românii o cunosc pe Loredana Groza încă dinainte de lansarea piesei care a făcut-o celebră, „Bună seara, iubite”. La începutul carierei, arista a ajuns să fie cunoscută și peste hotare, fiind însă foarte discretă în ceea ce privește relația pe care o avea pe atunci. Dragostea secretă dintre Lodredana și cel despre care declara că este o persoană publică a rămas multă vreme sub semnul întrebării. Fanii ei au dorit să știe despre cine este vorba, dar nu și-au mai împlinit această curiozitate. Povestea lor de iubire nu a durat prea multă vreme. De aceea, Loredana și-a îndreptat atenția către o altă persoană celebră. A fost văzută în acea vreme în compania fotbalistului Gabi Balint, la Cerbul de Aur.

Alte zvonuri despre Loredana Groza au fost aduse în atenția publicului și de către Oana Roman. Cele două au fost mai mereu bune prietene și de aceea la un moment dat fiica fostului premier român a făcut declarații neașteptate despre celebra Lore și cuceririle sale amoroase. Oana Roman mărturisea că vedeta Antena 1 s-a iubit la un moment dat și cu unul dintre cameramanii de la Guvern, Cătălin Căţoiu, poreclit şi „Ţeavă”. Nici aceste informații nu au fost vreodată confirmate de artista despre care se spunea că s-a iubit chiar și cu Petre Roman, tatăl bunei ei prietene.

După o altă perioadă tumultoasă, Loredana și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Ionescu, din formația Direcția 5. Infidelitățile acestuia au făcut-o să pună capăt poveștii lor de iubire. În viața Loredanei a apărut mai apoi Andrei Boncea, iar acesta i-a devenit și soț. Totuși, potrivit celor de la spynews, viața amoroasă a solistei nu ar fi tocmai roz nici acum, motiv pentru care au apărut de ceva vreme speculații că ea și partenerul său de viață au divorțat.

Urmăriți Impact.ro și pe