Cu cine s-a iubit Andreea Esca înainte să se mărite. Primul a fost fiul unui actor celebru

Iancu Andreea 25.05.2020, 12:24

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din țară. Deși majoritatea o cunoaște ca fiind soția lui Alexandre Eram, Andreea Esca a avut și alte relații înainte de căsătorie. Unul dintre bărbații cu care s-a iubit Andreea este chiar fiul unui actor celebru.

Prima iubire a Andreei Esca

Simpatica Andreea a trăit o poveste frumoasă de dragoste cu unul dintre fiii unui mare actor român. Vedeta a avut o relație în urmă cu aproape 20 de ani cu Bogdan Arșinel, fiul marelui Alexandru Arșinel. Cei doi s-au cunoscut la Liceul Gheorghe Lazăr din București.

Alexandru Arșinel și fiul său, Bogdan Foto - ziaruldevrancea.ro
Alexandru Arșinel și fiul său, Bogdan
Foto – ziaruldevrancea.ro

Potrivit celor de la wowbiz.ro, Bogdan era un talentat dansator și un bun jucător de baschet, calități cu care Andreea a fost cucerită. Cuplul a avut o relație de trei ani de zile, iar apoi drumurile lor s-au despărțit. Bogdan a terminat Facultatea de Construcții, s-a căsătorit și are doi copii. Andreea a intrat în televiziune, s-a căsătorit cu Alexandre Eram și are și ea doi copii.

Andreea, relație cu un grec?

Conform unui material realizat de revista VIP, Andreea Esca ar fi fost împreună cu omul de afaceri grec, Emmanuel (Manos) Damanakis. Aflat mai puțin în lumina reflectoarelor, grecul este un investitor în România și a deschis numeroase cafenele și baruri. Damanakis face afaceri în România încă din anii 90, iar presa a asociat pe atunci numele lui cu Andreea Esca. Totuși, vedeta Pro TV a dezmințit aceste informații.

Andreea Esca și Alexandre Eram Foto - unica.ro
Andreea Esca și Alexandre Eram
Foto – unica.ro

Esca s-a căsătorit în 2000 cu afaceristul francez Alexandre Eram, alături de care are doi copii. Astăzi, cuplul Eram-Esca este mai sudat ca oricând, iar publicul îi cunoaște ca fiind împreună de o viață. Cei doi copii ai Andreei cu Alexandre au crescut frumos. Alexia și Aris se bucură că părinții lor reprezintă un model în viață pentru multe cupluri, dovedind că viața de familie poate fi frumoasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...