Cu cine s-a iubit Adela Popescu înainte de Radu Vâlcan. Și-a părăsit logodnicul chiar înainte s-o ducă la altar

Badea Violeta 01.12.2021, 15:27

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele îndrăgite și longevive cupluri din România. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani și au trei copii minunați. Puţini au habar, însă, că prezentatoarea TV  a fost foarte aproape de a ajunge la altar alături de un alt bărbat. Iată cu cine s-a iubit Adela Popescu. Nu, nu e vorba de Dan Bordeianu!

Adela Popescu și-a părăsit logodnicul înainte de a ajunge la altar

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai cunoscute şi solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se înțeleg de minune, au trei băeți minunațiși nu au dat niciodată de înțeles că ar avea probleme în căsnicie, ba din contră.

Ori de câte ori au ocazia, cei doi demonstrează că se respectă şi se iubesc. Totuși, Adela Popescu nu a avut dintotdeauna noroc în dragoste. Vedeta suferit mult din iubire înainte de a-l cunoaște pe actualul ei soț. La numai 18 ani, prezentatoarea TV l-a cunoscut pe Dan Bordeianu, cel alături de care a jucat în telenovela „Numai iubirea”.

Cei doi au petrecut momente frumoasă împreună și au fost foarte îndrăgiți de public, însă după doi ani și-au spus adio. După această despărțire, Adela Popescu a suferit cumplit, dar și-a deschis din nou sufletul atunci când l-a cunoscut pe Marius Kalmar.

Cei doi au format un cuplu timp de trei ani și când toată lumea aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, prezentatoarea TV a decis să pună punct acestei povești de iubire. Motivul despărţirii a fost acela că afaceristul nu se implica suficient în relație.

Adela Popescu si Marius Kalmar
Adela Popescu si Marius Kalmar

Radu Vâlcan, despre începutul relației cu Adela Popescu

Radu Vâlcan a cunoscut-o pe Adela Popescu spre finalul relației acesteia cu Marius Kalmar. Cei doi au jucat împreună în telenovelă „Iubire și onoare”. Acesta a fost momentul în care, povestește vedeta de la Antena 1, avea să-și dea seama că ea este aleasa inii lui.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii. Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, povestește Radu Vâlcan pentru VIVA.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...