Cu cine s-a întâlnit în secret fondatorul Dedeman. E clar, Dragoș Pavăl pregăteşte un alt tun financiar

Nicu Stan 29.11.2021, 14:33
Cu cine s-a întâlnit în secret fondatorul Dedeman. E clar, Dragoș Pavăl pregăteşte un alt tun financiar

S-a aflat cu cine s-a întâlnit în secret unul dintre fondatorii companiei Dedeman. Totul este cât se poate de clar, Dragoș Pavăl pregăteşte un alt tun financiar. La întâlnire au fost prezenți încă doi oameni de afaceri celebri din România.

Întâlnire secretă între unul dintre fondatorii Dedeman și doi oameni de afaceri celebri

O întâlnire în rândul marilor oameni de afaceri din țara noastră a avut loc în București. Întâlnirea a avut loc de curând, în București, într-un cunoscut restaurant, la a cărui masă s-au așezat rând pe rând Dragoș Pavăl, fondatorul Dedeman, Vladimir Cohn, fost acționar al lui Dinamo, și Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat-Crișana. Cei trei ar fi vorbit despre bani, respectiv despre investiții în domeniul imobiliarelor.

Dragoș Pavăl, unul dintre miliardarii care au ridicat imperiul Dedeman, a dat ”o fugă” la București, unde a avut mai multe chestii de rezolvat, scrie cancan.ro. Inspecția la vila de patrimoniu, amplasată chiar lângă Palatul lui Gigi Becali, pentru care a plătit nu mai puțin de 5 milioane de euro, precum și o întâlnire programată cu cei doi cunoscuți afaceriști. Dragoș Bâlteanu este soțul cântăreței Cristina Rus.

Intalnirea oamenilor de afaceri
Intalnirea oamenilor de afaceri. Sursa foto: cancan.ro

Dragoș Pavăl, adus la restaurant de șofer

Dragoș Pavăl a fost lăsat la restaurant de șofer, care a tras mașina în apropierea complexului unde șeful său urma să aibă întâlnirea. Patronul Dedeman s-a făcut confortabil pe scaun și imediat au apărut și ceilalți doi oameni de afaceri. Cei doi s-au găsit în fața restaurantului și i s-au alăturat lui Dragoș Pavăl, conform Cancan.ro.

Se pare că patronul Dedeman era interesat de imobiliare și a găsit persoanele indicate. Cei doi oameni de afaceri care s-au întâlnit cu Dragoș Pavăl s-au asociat în urmă cu mai bine de un an și au pus la cale construirea unui ansamblu rezidențial aproape de complexul comercial Băneasa.

Cât a durat întâlnirea

Întâlnirea de afaceri a durat circa o oră, timp în care fiecare și-a spus părerea. Când au terminat de discutat, cei trei s-au salutat și fiecare a plecat pe drumul său. Posibil să se regăsească curând, dacă cele discutate se vor concretiza.

Dragoș Bîlteanu și Vladimir Cohn  vor să investească în ansamblul rezidențial amintit mai sus peste 23 de milioane de euro. Fostul acționar de la Dinamo și-a vândut fabricile Ecopaper Zărnești și Ecopack Ghimbav cu peste 200 de milioane de euro, acum orientându-se cu afacerile în domeniul imobiliar.

Urmăriți Impact.ro și pe