Cu cine joacă Simona Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon. Cine transmite meciul la tv și când este programat

Sorin Barbu 06.07.2022, 17:59

Simona Halep își continuă marșul triumfal de la Wimbledon și s-a calificat în semifinale după ce a învins-o în două seturi pe Amanda Anisimova. Este un nou succes fără set pierdut, iar specialiștii au cronometrat că sportiva din România a jucat la această ediție doar cinci ore și jumătate. Imediat după finalul partidei din sferturile de finală s-a aflat și cu cine joacă Simona Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon.

Cu cine joacă Simona Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon

Simona Halep a promis, când a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, că va încerca să câștige un nou titlu de Grand Slam. Și pare foarte decisă să se țină de cuvânt. Câștigătoare la Wimbledon în anul 2019, jucătoarea din România a făcut spectacol în duelul cu Amanda Anisimova. S-a impus cu 6-2, 6-4 și a avut puține emoții doar în setul doi.

La finalul partidei am aflat și cu cine joacă Simona Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon. Este vorba de Elena Rybakina, o sportivă aflată pe locul 23 WTA, care a trecut în sferturi, în două seturi, de Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3. A fost primul meci în care sportiva care reprezintă Kazahstanul a cedat un set la acest turneu.

Simona Halep o conduce cu 2-1 la întâlnirile directe pe Elena Rybakina

Simona Halep și Elena Rybakina s-au înfruntat de trei ori, iar sportiva din România a obținut două succese. Rybakina a câștigat primul duel din anul 2019, de la Wuhan, într-un meci în care sportiva noastră s-a retras din cauza unei accidentări.

Au urmat două succese pentru Halep: în finala de la Dubai în anul 2019 și în anul 2020, în turul trei de la US Open. Rivala lui Halep din semifinală a ajuns prima dată în careul de ași al unei competiții de Grand Slam. În acest sezon, în afara finalei de la Adelaide, nu a mai avut alte prestații notabile.

Cu cine joacă Simona Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon
Simona Halep o va înfrunta în semifinale la Wimbledon pe Elena Rybakina

Când se joacă meciul Simona Halep – Elena Rybakina și cine îl transmite la tv

Meciul dintre Simona Halep și Elena Rybakina va avea loc joi, 7 iulie, de la ora 17.30. Duelul va fi transmis, la fel ca până acum, în direct de Eurosport 1. În cealaltă semifinală de la Wimbledon se vor întâlni Ons Jabuer și Tatjana Maria. Câștigătoarele din aceste două partide se vor înfrunta în finală pentru marele premiu de două milioane de lire sterline. Finalista va pleca acasă cu un milion de lire sterline.

Simona Halep este singura câștigătoare de turneu de Grand Slam rămasă în cursă la Wimbledon.

Urmăriți Impact.ro și pe