Cu cine joacă Simona Halep în finala de la WTA Dubai. Data și ora meciului

Alexandru Râmnic 21.02.2020, 19:06
Cu cine joacă Simona Halep în finala de la WTA Dubai. Data și ora meciului

S-a aflat cu cine joacă Simona Halep în finala de la WTA Dubai. Campioana noastră va întâlni o sportivă aflată în vârf de formă, deși are doar 20 de ani, fiind una dintre cele mai periculoase din circuit în acest moment.

Cu cine joacă Simona Halep în finala de la WTA Dubai. Organizatorii au anunțat când se dispută partida

Simona Halep o va înfrunta în finala de la Dubai pe Elena Rybakina. Sportiva din Kazahstan are doar 20 de ani, însă a reușit să ajungă pe poziția numărul 19 în clasamentul WTA. Rybakina a reușit să se califice în finală după ce a învins-o în penultimul act al competiției pe Petra Martic, din Croația, cu scorul de 7-6, 7-6.

Partida dintre Simona Halep și Elena Ribakina se va juca sâmbătă, 22 februarie, la ora 8:00. Halep este principala favorită a turneului,  ”Este o adversară foarte dificilă, puternică și va fi o provocare să joc împotriva ei. Am venit aici să câștig și să joc cât se poate de bine”, a fost declarația Simonei când a aflat că Rybakina îi va fi adversară în finala de la Dubai.

Simona Halep va avea un meci greu cu Elena Rybakina în finala de la WTA Dubai
Simona Halep va avea un meci greu cu Elena Rybakina în finala de la WTA Dubai

2019 a fost anul în care Halep și Rybakina s-au aflat față în față, în singurul lor meci de până acum. Partida s-a desfășurat la Wuhan, oraș care între timp a căptătat o notorietate nedorită din cauza epidemiei de coronavirus. Nu a fost un meci în adevăratul sens al cuvântului, Simona fiind nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări la scorul de 5-4 pentru adversară, în primul set.

Simona Halep s-a impus la Dubai în 2015, iar acum este foarte aproape să repete isprava. Constănțeanca are deja asigurată suma de 230.434 euro pentru calificarea în finala competiției, însă o victorie în ultimul act i-ar dubla suma! Astfel, Simona ar lua nu mai puțin de 460,864 euro pentru victoria finală la turneul din Emiratele Arabe Unite.

 

Urmăriți Impact.ro și pe