Cu cine a vorbit ultima oară la telefon poliţista care s-a împuşcat în gara din Strehaia. Conversaţia a durat zeci de minute

Andra Daoud 19.01.2022, 17:28
Cu cine a vorbit ultima oară la telefon poliţista care s-a împuşcat în gara din Strehaia. Conversaţia a durat zeci de minute

Apar noi detalii în cazul polițistei care s-a sinucis folosind arma din dotare, în baia gării din Strehaia. Potrivit șefului ei, agenta în vârstă de 25 de ani ar fi vorbit minute în șir la telefon înainte de a recurge la gestul extrem. După ce a încheiat apelul, femeia a mers în baia din gară și la scurt timp s-a auzit un foc de armă. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

Cu cine a vorbit ultima oară la telefon polițista care s-a sinucis

Adela, polițista în vârstă de 25 de ani care și-a luat viața folosind pistolul din dotare, a avut o conversație care ar fi tulburat-o înainte de a recurge la gestul extrem. Șeful ei a povestit că femeia a început serviciul la ora 8:00 și că avea o stare de stirit bună în cursul dimineții. Nimic nu prevestea că, nici două ore mai târziu, tânăra avea să își pună capăt zilelor.

La un moment dat, a primit un apel telefonic și a ieșit din birou pentru a vorbi la telefon. Tânăra a vorbit cu soțul ei, iar conversația a durat câteva minute bune. După ce apelul s-a încheiat, femeia s-a îndreptat către baia gării din Strehaia, a așteptat să treacă un tren, moment în care a apăsat pe trăgaci. Colegii ei au venit imediat să vadă ce se întâmplă, iar Adela încă trăia când a ajuns echipajul medical chemat de urgență.

A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu. Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa. Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului”, a transmis medicul de pe ambulanță.

Cu cine a vorbit ultima oară la telefon poliţista care s-a împuşcat în gara din Strehaia. Conversaţia a durat zeci de minute
Adela, polițista de 25 de ani care s-a sinucis la Strehaia

Polițista a murit în drum spre spital

În ciuda eforturilor medicilor, care au resuscitat-o timp de 45 de minute, polițista s-a stins din viață în drum spre spital. Adela era căsătorită din luna septembrie a anului trecut, iar soțul ei este, de asemenea, polițist. Ancheta urmează să stabilească din ce motiv și-a luat viața tânăra și ce a vorbit cu soțul ei la telefon cu doar câteva minute înainte de a se împușca. Agenta în vârstă de 25 de ani trecuse de ultima testare psihologică în anul 2020.

La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

Tragedia pare trasă la indigo cu cea de acum o lună, din Brașov. Acolo, o polițistă de 28 de ani s-a împușcat cu arma din dotare, tot în urma unor neînțelegeri în cuplu. Ea a lăsat un bilet de adio, în care a explicat de ce a recurs la gestul extrem.

Urmăriți Impact.ro și pe