Cu cine a înșelat-o primul soț pe Andreea Marin. Femeia a divorțat imediat după ce a aflat

Ioana Bucur 17.10.2021, 09:53

Avea doar 21 de ani când a spus pentru prima oară marele „DA”. Fericirea lor nu a durat, însă, prea mult, infidelitatea stricându-le căsnicia, după doar trei ani. Cu cine ar fi înșelat-o primul soț pe Andreea Marin.

„A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise”

Avea 21 de ani și credea că își găsise jumătatea, bărbatul alături de care își va petrece tot restul vieții, împărțind cu el reușitele, dar și momentele dificile. N-a fost să fie, Andreea Marin și primul său soț, Cristian Gheorghiță, au divorțat la doar trei ani după ce se căsătoriseră în 1995.

De atunci, tânăra Andreea a devenit una dintre cele mai importante nume din showbiz-ul românesc, scriind un capitol important din istoria televiziunii și a TVR-ului. Cu toate că a fost mereu în vizorul presei și are milioane de admiratori, vedeta a încercat mereu să nu își expună prea mult viața personală. A vorbit foarte rar despre relațiile sale și a evitat să dea explicații despre motivele despărțirilor.

Cu toate astea, o persoană apropiată ei a făcut dezvăluiri teribile despre sfârșitul primei căsnicii. Se pare că despărțirea de Cristian Gheorghiță a fost un moment ce a aproape a distrus-o, dezamăgirea și suferința fiind uriașe.

„Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva vreme.

Cu cine a înșelat-o primul soț pe Andreea Marin
Andreea Marin

Cu cine ar fi înșelat-o primul soț pe Andreea Marin

Vedeta nu a dezvăluit niciodată cauza despărțirii de primul soț, însă există voci care au vorbit despre infidelitatea bărbatului. Se pare că prezentatoarea ar fi fost înșelată cu o altă femeie, o colegă de care Cristian Gheorghiță s-ar fi îndrăgostit.

Anii au trecut, iar rănile s-au vindecat. Andreea Marin este mama unei adolescente superbe, care îi dă zilnic motive să fie mândră, are o carieră de succes și pare mai fericită ca oricând alături de partenerul său, Adrian Brâncoveanu.

„Eu cred că fericirea se vede pe chipul unui om. Sunt femeie la casa mea. Mă simt iubită şi iubesc. Este (n.r. Adrian Brâncoveanu) omul care mă sprijină din spate.(..) Îndrăgostită, loială, cu o mare putere de a muta munţii din loc. Sunt răsfăţată de bărbatul meu şi de copilul meu, dar nu stilul ăla de răsfăţ, ci alintată”, a dezvăluit Andreea în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...