Cu cine a fost căsătorit Radu Vâlcan înainte de Adela Popescu. Motivul divorțului dintre cei doi

Mirabela Vasile 20.09.2020, 18:33
Cu cine a fost căsătorit Radu Vâlcan înainte de Adela Popescu. Motivul divorțului dintre cei doi

Cu cine a fost căsătorit Radu Vâlcan înainte de Adela Popescu. Chiar dacă acum prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Adela Popescu, puțini știu că Vâlcan a mai fost căsătorit. Vedeta a avut un mariaj în urmă cu aproximativ 20 de ani, cu o tânără care nu este cunoscută în showbiz-ul din România.

Cu cine a mai fost căsătorit Radu Vâlcan înainte de Adela Popescu. Puțini știu acest detaliu

Acesta a fost căsătorit timp de patru ani cu Tereza, care lucrează în domeniul afacerilor. În 2007, cei doi au hotărât de comun acord să divorțeze.

Radu Vulcan susținea în urmă cu ceva timp că motivele care au dus la divorț nu au fost legate de greșeli. Acesta doar a spus că nu le-a fost scris să fie împreună.

„Nu am greșit nici eu, nici ea. Așa a fost să fie, să fim împreună și să ne despărțim. Ne-am căsătorit și am învățat multe, sunt încercări din viață. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani pentru că mi se părea cool. Așa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost așa.

Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relația, nu ne mai înțelegem și te încarci negativ, asta e o relație care nu te mai ajută ca individ să crești!”, mărturisea Radu Vulcan, pentru Unica.

Radu Valcan si Adela Popescu s-au casatorit in 2015
Radu Valcan si Adela Popescu s-au casatorit in 2015

Ce spune Adela Popescu, despre relația cu Radu Vâlcan

Actrița spunea despre soțul ei că este foarte dificil. Aceasta susține că Radu e un om antisocial, însă ea e total opusul. Vâlcan face întotdeauna ceea ce simte și nu e jenat să arate asta. Adela Popescu susține că în primă fază au deranjat-o aceste lucruri. Apoi și-a dat seama că e cu totul dedicat familiei.

”Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă. Radu a refuzat-o. De altfel, așa a considerat că e mai bine. Ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a mai declarat prezentatoarea TV.

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare a unei dintre cele mai vizionate telenovele de la noi, ”Iubire şi onoare”. Atunci a început să se lege povestea frumoasă de dragoste. Vreme de cinci ani au fost împreună, dar fără să se gândească la căsătorie. În 2015 lucrurile s-au schimbat și au acum împreună doi copii minunați.

Urmăriți Impact.ro și pe