Cu ce vedetă s-a distrat Emily Burghelea pe litoral, după ce a părăsit definitiv Acces Direct. Imagini de senzație cu fosta asistentă de la Antena 1

Diana Radu 05.07.2020, 14:41

După ce a fost surprinsă zilele trecute la sediul Acces Direct, Emily Burghlea și-a făcut bagajele și a plecat într-o nouă vacanță la mare. Fosta asistentă TV s-a distrat pe litoral alături de o vedetă celebră de la noi. Despre cine este vorba?

Emily Burghelea, surprinsă pe litoral alături de o vedetă

Fosta asistentă TV de la Acces Direct se bucură din plin de vară, după ce și-a dat demisia de la emisiune. Emily a plecat din nou la mare, la scurt timp după ce s-a întors din vacanța din Grecia. De această dată, blondina a ales ca destinație litoralul românesc în Mamaia. Aceasta și-a anunțat fanii pe Instagram despre noua sa vacanță, așa cum i-a obișnuit să-i țină la curent.

Reporterii de la Cancan au surprins-o pe Emily Burghelea petrecând până dimineața alături de prietenele sale, printre care se afla și Viviana Sposub asistenta de la Vorbește Lumea. După ce s-au distrat în club, acestea au mers să vadă răsăritul.

emily burghelea, acces direct, viviana
Emily Burghelea, surprinsă pe litoral alături de o vedetă

Emily Burghelea surprinsă la sediul Acces Direct

Fosta asitentă TV a fost surprinsă înainte de a pleca din nou la mare la sediul Acces Direct. Vizita acesteia la sediu i-a făcut pe fani să se întrebe dacă aceasta s-a reîntors la emisiune, însă blondina a lămurit imediat situația pe pagina sa de Instagram.

Emily Burghelea a îmbrăcat o rochie vaporoasă de vară, o pereche de sandale cu toc, în asorteu, având și o coafură, dar și machiajul pus la punct. Înarmată în acest fel, cu un look de zile mari și proaspăt revenită dintr-o vacanță în Grecia, vedeta a mers la sediul Antena 1 pentru a-și lua hainele rămase acolo.

„Am primit o rafală de întrebări legate de „reîntoarcerea” mea la Acces Direct după ce a aparut în presă un material cu mai multe poze făcute de paparazzi la sediul Antena 1. Am fost să îmi recuperez hainele rămase acolo. M-am dus singură. Nu am vrut să vă iau cu mine pe stories… Fiecare postare mă poate costa scump în instanță, dar acum daca tot s-a creat acest subiect o să vă povestesc”, a scris Emily pe pagina sa de Facook.

Urmăriți Impact.ro și pe