Cu ce se ocupa Yasmine, iubita lui Pepe, înainte să devină make-up artist, de fapt. S-a aflat tot despre trecutul tinerei

Iancu Andreea 15.06.2021, 11:16

Yasmine, iubita lui Pepe, este una dintre aparițiile feminine recente care a stârnit controverse în showbiz. Frumoasa brunetă este un celebru make-up artist, însă puțini cunosc cu ce se ocupa tânăra în urmă cu mai mulți ani, înainte de a devenit cunoscută pentru talentul său în arta machiajului. Trecutul lui Yasmine este unul care s-a mai intersectat cu Pepe, artistul având cuvinte de laudă la adresa acesteia încă de atunci.

Cu ce se ocupa Yasmine, iubita lui Pepe, înainte de a fi make-up artist

Iubita lui Pepe a devenit cunoscută pentru relația recentă cu artistul, însă în realitate ea este celebră pentru talentul remarcabil în ale machiajului. Yasmine activează de o lungă perioadă în showbiz dar ca specialist în make-up, aceasta bucurându-se de-a lungul timpului de colaborări cu vedete importante, cărora le-a realizat machiajul în diferite clipuri. Chiar și Pepe a avut-o alături la o filmare în 2017, când a lăudat-o pe Yasmine pentru profesionalismul său.

Yasmine Ody … gata de interventie !!! Ea este îngerul nostru pazitor în ceea ce priveste felul in care aratam in fata camerei asa ca merita din tot sufletul un mare multumesc !!!, scria Pepe atunci, pe contul său de Facebook.

Dincolo însă de machiajele de seară, la care este specialistă, Yasmine a avut o legătură cu designerul Cătălin Botezatu. Iubita lui Pepe a cochetat și cu moda, având o carieră ca model al agenției MRA, înainte de a se axa pe machiaje.

Cu ce se ocupa Yasmine, iubita lui Pepe, înainte de a fi make-up artist
Iubita lui Pepe a activat ca model pentru Cătălin Botezatu
foto – wowbiz.ro

A prezentat pentru Victoria’s Secret

În anul 2015, iubita lui Pepe apărea pe podiumurile de modă, prezentând creațiile designerului Cătălin Botezatu, care pe atunci se mândrea cu o colecție nouă, “Lashez”. Astfel, frumoasa Yasmine își dezvăluia la acel moment formele incitante în cadrul show-urilor TV, unde Botezatu își prezenta noile ținute, potrivit wowbiz.ro. Pe de altă parte, tânăra a activat și ca model internațional, lăudându-se cu originile sale arabe și frumusețea nativă pe cele mai înalte culmi ale lumii modei.

Yasmine a prezentat inclusiv pentru celebrul brand de lenjerie intimă Victoria’s Secret, într-un show organizat în România. Tânăra a mai fost protagonista unor pictoriale pentru diferite magazine de haine, accesorii sau clinici de înfrumusețare. Dincolo de frumusețea de necontestat, frumoasa iubită a lui Pepe se lăuda și cu dimensiuni aproape perfecte pentru meseria de model: înălțime 1,80 m și măsuri 85/60/90.

Yasmine a cochetat cu domeniul machiajului încă de la vârsta de 14 ani, pe când era model. La început făcând totul din hobby, apoi devenind o adevărată pasiune. S-a experimentat și a devenit make-up artist recunoscut după absolvirea Academiei de Make-up Georgiana Codinca, școală care predă cursuri acreditate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstince și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, diploma fiind recunoscută de Autoritatea Națională pentru Calificări, se arată pe pagina de Facebook a Yasminei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI