Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Rareș Bogdan. Este incredibil de frumoasă! Imagini rare cu partenera de viață a prim-vicepreședintelui PNL

Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Rareș Bogdan

Rareș Bogdan este un nume extrem de cunoscut în România, fiind prezentator tv și politician, însă nu multe persoane știu detalii despre soția sa, cine este și cu ce se ocupă aceasta.

Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Rareș Bogdan

Florin, soția lui Rareș Bogdan, activează ca jurist, însă în trecut a lucrat ca stewardesă. În momentul în care l-a cunoscut pe Rareș Bogdan, aceasta nu a fost impresionată, fiind la vremea aceea patron de magazin de telefoane.

În 2019, Rareș Bogdan a decis să intre în politică, moment în care s-a înscris în PNL, conducând lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare. A reușit o performanță, fiindcă scorul obținut a plasat partidul său pe locul unu în preferințele electoratului. Însă până să devină politician, Rareș Bogdan a fost cunoscut ca jurnalist și realizator tv.

Rareș Bogdan a oferit mai multe detalii despre el și soția sa, Florina, și chiar a povestit cum aceasta a devenit stewardesă.

Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Rareș Bogdan

Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Rareș Bogdan

„Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost.

S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona. A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, a spus Rareș Bogdan.

„Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant„

În momentul în care l-a cunoscut pe Rareș, Florina nu a fost impresionată, și chiar îț credea figurant. Nici prin cap nu i-ar fi trecut că după ceva timp urma să-i devină soție.

„Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate„ a spus și Florina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI