Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Mihai Gâdea de la Antena 3. Sunt împreună de 17 ani. Imagini nemaivăzute

Redacția IMPACT 21.04.2020, 14:03
Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Mihai Gâdea de la Antena 3. Sunt împreună de 17 ani. Imagini nemaivăzute

Mihai Gâdea este unul din cei mai vechi jurnaliști de la Antena 3, post de televiziune la care moderează emisiunea „Sinteza Zilei”. În ceea ce privește viața personală, acesta este un om destul de rezervat.

Cum arată soția lui Mihai Gâdea

Soția lui Mihai Gâdea este o persoană discretă. Cei doi nu sunt văzuți în public decât foarte rar, la aevenimente. Agatha Kuri și Mihai Gâdea sunt împreună de 17 ani.

 

Despre partenera de viață a jurnalistului se știe că s-a născut pe 19 august 1981, în Timișoara. Ea este fiica unui pastor adventist și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. Agatha participă la competiții de triathlon, un sport extrem de dificil, care este compus din mai multe trei discipline: înot, bicicleta și alergare, potrivit unor informații furnizate de redactia.ro.

Cei doi au împreună o fetiță, Karina Maisha, cu care Mihai se fotografiază destul de des.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Copilul?? Fericire! @maisha.karina #bestfriends #bestvacations

O postare distribuită de mihai gadea (@mihai_gadea_) pe

 

 Mihai Gâdea, în vizită la un Spital din Timișoara

În urmă cu o zi, Mihai Gâdea fost în vizită la Spitalul Victor Babeș, unde a stat de vorbă atât cu medicii, cât și cu pacienții internați. În unitatea spitalicească respectivă, niciun cadru medical nu este infectat cu cu noul virus.

„Am venit la Timisoara să vă arăt o minune. O minune de oameni, o minune de spital, minuni pe banda rulantă din punct de vedere medical, și cred că ceea ce veți vedea în seara aceasta este unic, pentru că ceea ce se întâmplă în Timișoara este unic”, a spus Mihai Gâdea, potrivit Antena 3.

 

Urmăriți Impact.ro și pe