Cu ce se ocupă și cum arată mama Vlăduței Lupău. Imagine rară cu cele două. Foto

Diana Radu 28.07.2020, 20:10

Vlăduța Lupău este cunoscută de o țară întregă, însă puțin știu cum arată mama interpretei de muzică populară. Artista a moștenit frumusețea de la mama sa căreia i-a făcut de curând o surpriză neașteptată. A dus-o la o clinică pentru a-și face o intervenție.

Cum arată mama Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai ascultate și mai iubite cântărețe din România. Piesele artistei ajung cu ușurință pe primele locuri din trending. Însă, la rândul ei și artista are grijă de relația pe care o are cu fanii săi și le împărtășește orice pe conturile de socializare. Aceasta a abordat deschis orice subiect și și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi.

Interpreta de muzică populară le-a prezentat-o fanilor pe frumoasa sa mamă și le-a dezvăluit că a dus-o la o clinică pentru o intervenție, pentru a scăpa de ridurile de la nivelul frunții. După această intervenție, mama sa a întinerit cu cel puțin zece ani.

vladuta lupau, mama artistei, operatie estetica
Cum arată mama Vlăduței Lupău

Artista a moștenit dragostea pentru animale de la mama sa

Vlăduța Lupău a mărturisit că a urmat cursurile unei facultăți pe care mai mulți membrii din familie au terminat-o de-a lungul timpului. Mai exact, cântăreața de muzică populară a învățat la Facultatea de Medicină Veterinară. Vedeta nu s-a mulțumit doar cu facultatea și a urmat și studiile doctorale în același domeniu, la Cluj-Napoca.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe