Cu ce se ocupă și cum arată acum Cosmina Păsărin, după ce s-a retras din viața publică. Schimbare majoră pentru fosta “ispită” de la PRO TV

Iancu Andreea 15.07.2020, 09:43

S-a remarcat în postura de ispită într-o emisiune TV, însă acum a ales să stea departe de viața publică. Iată cu ce se ocupă și cum s-a schimbat Cosmina Păsărin în ultima vreme.

Cosmina Păsărin, de la emisiuni TV la nunți

Vedeta are 37 de ani și a devenit cunoscută datorită show-ului TV „Vara ispitelor”, difuzat de Pro TV. Totuși, Cosmina a ales o nouă cale în viața sa, lăsând în urmă celebritatea. Deși în urmă cu ceva timp, fosta ispită forma un cuplu cu George Vintilă, povestea lor de dragoste s-a încheiat după 10 ani. Chiar dacă erau despărțiți, Cosmina și George au făcut echipă la „Fort Boyard”, emisiune difuzată la Pro TV în 2017.

Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate, a declarat George Vintilă la acea vreme, potrivit libertatea.ro.

Deși s-a integrat în zona showbiz-ului, Cosmina a ales să meargă pe un nou drum. Astfel, ea a devenit organizator de nunți.

Cosmina Păsărin este wedding planner
Cosmina Păsărin este wedding planner

Fosta ispită organizează nunți

În ciuda faptului că în trecut Cosmina Păsărin era prezentă la evenimente mondene, acum a ales să stea în spatele reflectoarelor. Pentru a ajunge să cunoască domeniul, Cosmina a urmat o serie de cursuri de wedding planner.

Am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor… Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente… M-am concentrat mai mult pe pasiunile mele, declara Cosmina într-un interviu pentru Antena Stars, în urmă cu un an.

Deși nu își dorește o nuntă proprie, vedeta se ocupă de organizarea nunților clienților săi.

Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti. Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o persoană potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora, mărturisea fosta ispită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...