Cu ce se ocupă Magda Vasiliu, după ce s-a mutat definitiv în Italia pentru tratamentul fiului său

Ana Anitoiu 01.06.2021, 16:08

Magda Vasiliu a dezvăluit cu ce se ocupă după ce s-a mutat definitiv în Italia pentru tratamentul fiului său, care a fost diagnosticat cu cancer osos în urmă cu câțiva ani. Fosta prezentatoare de știri a divorțat de cel de-al treilea soț și locuiește într-un oraș mic și liniștit alături de copilul ei.

Cum se simte băiatul Magdei Vasiliu

Magda Vasiliu a luat o decizie radicală, de dragul fiului ei. Prezentatoarea de știri a renunțat la cariera în televiziune și a început o nouă viață în Italia, acolo unde băiatul ei a putut fi salvat de doctori. Copilul se simte bine, dar va mai avea nevoie de o operație și de controale.

”Vlad a împlinit 11 ani pe 17 februarie. Acum e bine, facem controale des, pentru că există încă un risc de recidivă. Vlad este un copil foarte puternic, extrem de încăpăţânat şi voluntar, care a tratat boala cu seninătate. Eu nu mi-l aduc aminte să plângă. Va mai avea de urmat controale medicale şi o operaţie de alungire a piciorului, atunci când medicii de la Roma o vor decide”, a spus Magda Vasiliu, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Cu ce se ocupa Magda Vasiliu, dupa ce s-a mutat definitiv in Italia pentru tratamentul fiului sau
Magda Vasiliu si fiul ei

Cu ce se ocupă Magda Vasiliu în Italia

Magda Vasiliu a mai spus că facultatea pe care a făcut-o, ce nu avea legătură cu jurnalismul, a ajutat-o să își înceapă noua viață în Italia. Fosta știristă colaborează cu o prietenă care are o firmă ce produce cosmetice bio. Ea visează ca la un moment dar să își deschidă o linie proprie de astfel de produse.

”Deocamdată, este o colaborare născută din prietenie. Este vorba de sprijinul pe care i-l acord unei femei extraordinare, care, de una singură şi având şi ceva probleme de sănătate, a pus pe picioare o firmă care produce cosmetice bio. Este o lume fascinantă pe care o descopăr în fiecare zi. Vom vedea dacă din această colaborare se va naşte ceva. Eu sper la o linie proprie, dar mai vedem. La aproape 46 de ani, am înţeles în sfârşit că nu a fost întâmplător că am terminat facultatea de Chimie. Şi că în viaţă, în general, trebuie să nu ratezi oportunităţi”, a dezvăluit ea.

Magda Vasiliu nu mai vrea să se căsătorească

Magda Vasiliu s-a stabilit în Montefiscone, un oraș mic și liniștit aflat pe malul lacului Bolsena, în regiunea Lazio, din centrul Italiei. A ales această localitate după ultimul divorț, deoarece are aici o prietenă româncă, iar zone este ”superbă”. O nouă căsnicie pentru ea este exclusă. Fosta știristă a explicat de ce.

”Pentru că am realizat de-a lungul celor trei mariaje ale mele că lucrurile se schimbă faţă de cum sunt la început. Probabil din vina ambilor parteneri. Sau nu. Dacă poţi accepta asta, probabil că rămâi în relaţia respectivă, trăind de multe ori în compromis. Dupa experienţa trăită cu Vlad, nu-mi doresc decât linişte pentru a-l putea creşte”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...