Cu ce se ocupă Liviu Dragnea de când a dispărut din viața politică. Fostul lider PSD a făcut o mărturisire neașteptată. „Nu mi-e rușine”

Mihnea Tălău 28.11.2022, 12:07
Cu ce se ocupă Liviu Dragnea de când a dispărut din viața politică. Fostul lider PSD a făcut o mărturisire neașteptată. „Nu mi-e rușine”

După eliberarea din penitenciar, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost discret în legătură cu ieșirile publice. În afară de cancanurile cu iubitele sale și scandalul cu Codrin Ștefănescu, Dragnea a stat departe de lumina reflectoarelor. El a explicat cu ce a fost ocupat în ultimul timp. Ceva greu de bănuit în trecut.

De la agricultură la politică și invers

”Am lucrat cu fiul meu la ferma agricolă, am reușit să terminăm semănatul la toate culturile”, a spus Liviu Dragnea la RealitateaTV.

El a afirmat că nu va face foarte curând politică, dar că anul viitor va prezența un program de guvernare complet și va susține unul dintre partidele politice sau chiar o alianță politică.

„Nu mi-e rușine de nimeni, de nimic din ce am făcut și mă uit în ochii oricui, la orice ora. Am spus tot ceea ce știam la momentul respectiv. Sunt lucruri care mai pot fi spuse, dar unele pot dezavantaja România astăzi. Cel mai important lucru este de a spune ce se întâmplă în România acum și ce se poate face. Nu sunt dezvăluitorul de serviciu. Nu am de ce să mă feresc, răspund la întrebări, spun ce vreau și când vreau.

Chiar dacă nu voi face foarte curând politică, anul viitor voi prezenta un program de guvernare complet și voi sprijini un partid sau o alianța de partide, și acea alianța de partide va câștiga și alegerile și va pune și președintele României.”, a spus Liviu Dragnea.

Lovitura de la DNA pentru Liviu Dragnea. Interceptarile SRI raman probe in dosarul Tel Drum

”Conducătorii statului au luat poziția ghiocelului”

Fostul lider al social-democraților a mai amintit despre cum se prezenta  România în 2019, când el se afla în fruntea lumii politice.

”Cum era ROBOR-ul atunci și cum e acum. Inflația e foarte mare. Programele din agricultură nu m ai funcționează. Se chinuie să finalizeze refacerea unei părți din sistemul de irigații. Noi atunci am prevăzut o suma foarte mare. Hrană este din ce în ce mai otrăvită în hypermarketuri. Viață e din ce în ce mai grea. România nu mai are pic de mândrie, nu știe absolut deloc să își văd interesul național în această perioada care e foarte tulbure și într-o permanentă mișcare. Conducătorii statului au luat poziția ghiocelului și acționează la comandă Washingtonului, Bruxelles și a multinaționalelor.

Nu mai interesează pe nimeni cum trăiesc oamenii. Am asistat timp de un an de zile la un circ ieftin privind creșterea pensiilor. În ceea ce privește companiile românești, majoritatea o duc din ce în ce mai greu pentru că sunt afectați de prețuri și de piață. După ce s-a desființat OUG 114 și s-a liberalizat piață – de atunci au început să crească prețurile, nu de la războiul din Ucraina. Asta e diferența dintre România de acum și România de când am condus eu”, a conchis Dragnea.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...