Cu ce se ocupă iubitul Andreei Mantea. Vedeta a vrut să ţină totul secret, dar Cristi Mitrea a dat-o de gol

Ana Ionescu 15.06.2021, 16:38
Cu ce se ocupă iubitul Andreei Mantea. Vedeta a vrut să ţină totul secret, dar Cristi Mitrea a dat-o de gol

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste din anul 2016 cu un bărbat misterios, pe care l-a ţinut departe de ochii lumii. După despărțirea de Cristian Mitrea, tatăl copilului său, vedeta a decis să nu mai divulge nimic despre viața personală. A reușit ani buni să aibă o relație discretă, până recent, când fostul său iubit Cristi Mitrea a dat-o de gol şi a dezvăluit cine este bărbatul cu care fosta sa parteneră se iubeşte de cinci ani.

Cine este şi cu ce se ocupă iubitul Andreei Mantea. Nimeni nu se aştepta să aibă această meserie

Invitat în cadrul podcastului Acasă la Măruță, luptătorul MMA a dezvăluit cu cine se iubește Andreea Mantea. A dat detalii pe care fosta sa parteneră nu ar fi vrut să se afle niciodată.

Potrivit mărturisirilor făcute de Mitrea, Andreea se iubește cu un coleg de la Kanal D. Este vorba despre producătorul emisiunii pe care vedeta o prezintă, Valeriu Floricel.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a spus Cristi Mitrea despre actual partener al Andreei Mantea.

Andreea Mantea își dorește să fie din nou mamă

Andreea a rămas însărcinată când nici nu mai spera vreodată să fie mamă. Medicii îi spuseseră că este suspectă de cancer ovarian și că nu va putea face niciodată copii. După ce l-a cunoscut însă pe Cristian Mitrea, viața Andreei s-a schimbat radical.

A rămas însărcinată și a decis să păstreze copilul, chiar dacă s-a despărțit în timpul sarcinii de luptătorul MMA. Cei doi nu și-au vorbit o bună perioadă de timp, însă în ultimii ani au revenit la sentimente mai bune și au hotărât să își crească împreună copilul. Andreea Mantea și Valeriu Floricel se iubesc de 5 ani, iar relația lor este una foarte serioasă. Vedeta a mărturisit că își dorește chiar și un al doilea copil, mai exact o fetiță.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, a declarat în urmă cu ceva timp Andreea Mantea, pentru TV Mania.

Cu ce se ocupa iubitul Andreei Mantea. Vedeta a vrut sa tina totul secret, dar Cristi Mitrea a dat-o de gol
Cu ce se ocupa iubitul Andreei Mantea. Vedeta a vrut sa tina totul secret, dar Cristi Mitrea a dat-o de gol

De ce nu a vrut Cristian Mitrea să își recunoască copilul

Cristian Mitrea a mărturisit că numele tatălui nu este trecut în certificatul de naștere al copilului pe care îl are împreună cu Andreea Mantea. El a explicat și care au fost motivele pentru care nu a vrut să își recunoască copilul.

„N-am avut niciodată discuția asta, nu există că n-am vrut. Nu e că m-a întrebat cineva. Noi aveam o comunicare întreruptă de mult. (…) Probabil e linie la mine (n.r. pe certificatul de naștere al fiului său). Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată, sau înscrierea pe un certificat sau pe o hârtie din pix te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată doar pentru că scrie în ăla, trebuie să oferi mult mai mult de atât”, a mărturisit Mitrea în podcastul Acasă la Măruță.

Mai mult, Cristi Mitrea a mărturisit şi de ce a crezut că David nu este copilul său.

„Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ‘nu l-ai dorit’ este faptul că alesesem să termin relația. Eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit’, a mai spus luptătorul MMA.

Urmăriți Impact.ro și pe